Theodor Paleologu: "Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat”

10 Septembrie 2019
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a catalogat drept un spectacol jenant ceea ce s-a întâmplat, marți, la Senat.

Acesta a spus despre Teodor Meleșcanu că este un personaj care coboară treaptă cu treaptă într-o decădere morală, iar despre Călin Popescu Tăriceanu că este un trădător care merita trădat.

"Cred, pur și simplu, că Teodor Meleșcanu s-a întors la matcă acolo unde îi e locul, de unde a pornit, și anume PSD, el a fost ministru a lui Iliescu, dar între timp a devenit mult mai inestetic.

E un spectacol jenant, este degradant pentru ființa umană să vezi asemenea decădere a unui om care în anii '90 făcea figură bunicică în contextul de atunci al guvernului Văcăroiu, era cel mai acceptabil dintre miniștri. Între timp, Meleșcanu a coborât treaptă cu treaptă în această decădere morală la care asistăm.

Pe de altă parte, Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat la un moment dat. E un spectacol grotesc. Pe de o parte este revoltător, pe de altă parte este comic să vezi ca niște păpuși la teatru de păpuși care se ceartă între ei cei doi bătrâni vulpoi, Tăriceanu și Meleșcanu, unul trâdându-l pe celălalt care la rândul lui e un mare trădător.", a afirmat Theodor Paleologu, la B1 TV.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
NIR
11 Sep 12:01
Bine zice domnul Paleologu !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?