The CURE, pentru prima dată în România

27 Iunie 2019
The CURE, pentru prima dată în România
The CURE, pentru prima dată în România

Grupul britanic The Cure va concerta pentru prima dată în România, pe 22 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei, într-un super show marca D&D Entertainment. Alături de britanici vor concerta şi cei trei irlandezi de post-rock, God Is An Astronaut. Concertul face parte din festivalul Rock the City.

The Cure sărbătoreşte 40 de ani de activitate în 2018. Solistul şi compozitorul Robert Smith a anunţat pe Twitter că formaţia va fi cap de afiş la 20 de festivaluri în 2019.

The Cure a fost înfiinţată în 1976, în Crawley, West Sussex. Trupa a debutat în 1979 cu albumul „The Imaginary Boys”, încadrat curentelor post-punk şi new wave.Solistul şi compozitorul Robert Smith a fost membru constant al grupului care a făcut câteva schimbări de stil de-a lungul anilor.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, THE CURE a avut în componență mai mult de 13 membri, la evenimentul din București, de anul viitor regăsindu-se: SIMON GALLUP - bas, JASON COOPER - baterie, ROGER O'DONNELL - clapă și REEVES GABRELS - chitară și, în mod evident, inconfundabila și constanta prezență a lui ROBERT SMITH - voce și chitară.

Biletele pentru concertul The Cure sunt  disponibile în reţeaua Eventim.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?