Compania Telekom, obligată să demonteze o antenă GSM de pe un bloc din București

12 Decembrie 2018
Decizie dură legată de o antena GSM
Decizie dură legată de o antena GSM

Decizie fără precedent luată de o instanță din România: un operator de telefonie mobilă este obligat să demonteze antena GSM de pe un bloc de locuințe. Motivul este cu adevărat grav.

Telekom Mobile SA este obligată să demonteze o antena GSM, informează avocatul Adrian Cuculis.

Tribunalul București menține practic decizia de demontare a unei antene GSM de pe un imobil din București, decizie luată cu un an în urmă.

Undele GSM sunt nocive iar pentru că Telekom Mobile S.A nu a putut să facă dovada contrară, conform practicii CEDO, instanța a dispus atât constatarea nulității actului semnat cu asociația de proprietari prin care erau montate antenele GSM ale Telekom S.A dar și obligarea Telekom Mobile S.A la demontarea în termen de 60 de zile de la rămânarea definitivă a hotărârii, a antenelor GSM de pe acoperișul blocului.

"Scriam acum un an de zile, în noiembrie 2017, că discutăm despre o premieră în cazul Telekom S.A referitoare la obligarea companiei la demontarea antenelor. După un an, Tribunalul București menține hotărârea și anulează dreptul de a menține acele antene pe blocul de locuințe. În caz contrar, dacă antenele nu vor fi retrase, după cele 60 de zile vom pune în executare hotărârea și le vom muta noi, pe costul lor", spune Adrian Cuculis.Mai multe pe Indrumari-Juridice.eu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?