Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek promovează Bulgaria. "Trebuie să vii"

13 Octombrie 2015

Actorii Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek se numără printre staturile de la Hollywood care promovează Bulgaria. Cele trei vedete au acceptat să apară într-un clip dat publicităţii de Ministerul Turismului din această ţară.

În spotul de promovare a Bulgariei, Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek laudă peisajele din această ţară, dar şi unele biserici sau clădiri încărcate de istorie, scrie Sofia Globe.

"Bulgaria este locul unde trebuie să vii", spune Stallone.

Alături de cei trei, în clip mai apar şi actorii Adrien Brody şi Jason Statham.

Potrivit ministrului bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, realizarea filmuleţului nu a costat "nici măcar o leva", fiind "un foarte bun exemplu de parteneriat public-privat".Clipul va fi proiectat întâi la Los Angeles, în deschiderea filmului "Judecata", propunerea din acest an a Bulgariei la Oscarul la categoria Cel mai bun film într-o limbă străină.

Materialul de promovare a Bulgariei a fost realizat în parteneriat cu studiourile Nu Boyana, din Sofia.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?