Suveranii revin! Un nou caz halucinant în Timișoara: Sunt suveran, născut viu în Tracia/Getia/Dacia!

5 Iunie 2019
Suveran nascut viu Timisoara
Suveran nascut viu Timisoara
Suveran nascut viu Timisoara Suveran nascut viu Timisoara

Un bărbat s-a crezut stăpân pe plantație, în zona centrală din Timișoara, scrie realitateadetimis.net.

Omul avea de rezolvat probleme în zona centrală din Timișoara, însă nu a mai așteptat ca toți ceilalți să își caute un loc de parcare și apoi să își termine treaba. A intrat cu autoturismul pe liniile de tramvai și a parcat mașina în… Piața Libertății.

Povestea nu s-a încheiat însă aici. Polițiștii și-au făcut apariția și i-au cerut bărbatului actele. Aici a și apărut surpriza.

Omul le-a înmânat agenților un document pe care exista o fotografie, însă pe care era scris „Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”. Pe actul de identitate era trecut și locul nașterii, „Nascut viu in Tracia/Getia/Dacia/Zurobara/Timisoara”.

(w500) <p>SuveranBărbatul face parte din așa numita Sectă a Suveranilor, ai cărei reprezentanți contestă CNP-ul, deoarece astfel statul le-ar spiona cu ajutorul lui fiecare mișcare.

(w500) <p>Suveran

Polițiștii locali au început astfel cercetările pentru a afla identitatea reală a șoferului, mai ales că în momentul în care i-au solicitate documentele reale, conducătorul auto i-a și înjurat.

În momentul în care au aflat numele real, oamenii legii i-au dat o amendă de 3885 de lei, atat pentru modul în care și-a parcat mașina, cât și pentru injuriile adresate oamenilor legii si prezentarea de acte false.

Cine sunt ”suveranii”, românii care cer să li se elibereze buletine fără CNP. Motivul e halucinant!

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ialdirect
05 Jun 19:52
Luat pe sus direct. Astia au clar un r€tard mintal. Nu sunt nici eu cel mai mare fan al guvernelor, dar astfel de oameni au clar probleme mintale.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?