Realitatea Sportivă, ediție de excepție! Despre naționala de acum și fotbalul de altădată, cu Serghei Mizil și Răzvan Boanchiș

Friday, 29 November 2019, 19:01,
Stiri Realitatea

Omul de afaceri Serghei Mizil și jurnalistul Răzvan Boanchiș sunt invitații lui Claudiu Giurgea pentru ediția de sâmbătă, ora 19.00, a emisiunii Realitatea Sportivă, de la Realitatea Plus.

Realitatea Sportivă propune, sâmbătă, o ediție de excepție.

Serghei Mizil și Răzvan Boanchis vor discuta, alături de Claudiu Giurgea, despre tragerea la sorți pentru Campionatul European 2020, despre echipa națională, dar și despre fotbalul de altădată.

Serghei Mizil, fiul fostului mare demnitar comunist Paul-Niculescu Mizil, a fost în anturajul marilor fotbaliști români și are legături strânse cu conducătorii de atunci și de acum.

Serghei Mizil a fost unul dintre prietenii apropiați ai lui Nicu Ceaușescu, iar din cercul lor au mai făcut parte Mădălin Voicu, Jean Maurer, fiul lui Ion Gheorghe Maurer, Gino Iorgulescu sau Irinel Columbeanu.

Serghei Mizil vine la Realitatea Sportivă cu povești din vremea bună a fotbalului românesc și va analiza împreună cu jurnalistul Răzvan Boanchis situția actuală în care se regăsesc echipa națională și Liga I.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din SPORT