De ce n-a venit Hagi la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 de la București

Sunday, 01 December 2019, 17:12,
Tragerea la sorti de la ROMEXPO la care Hagi a lipsit. Foto: Cristian Otopeanu
Tragerea la sorti de la ROMEXPO la care Hagi a lipsit. Foto: Cristian Otopeanu

Cotidianul turc Fanatik susține că FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist.

Mulți s-au întrebat de ce Hagi nu a apărut la spectacolul de la Romexpo, la tragerea la sorți a grupelor pentru EURO 2020.

Cotidianul turc Fanatik a oferit o ipoteză. "Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", crede ziarul.

„Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei", susține sursa citată.

Ziarul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis".

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din SPORT