Cutremur în lumea modei. Victoria's Secret își anulează celebrul show

Friday, 22 November 2019, 13:52,
Stiri Realitatea
Stiri Realitatea

Victoria's Secret își anulează show-ul anual de la New York, pe fondul unor scandaluri succesive legate de sexismul pe care l-ar promova casa de modă sau de faptul că nu acceptă modele supraponderale. 

Ediţia de anul acesta a show-ului casei de modă Victoria's Secret a fost anulată din cauza audienţelor mici şi a criticilor potrivit cărora promovează sexismul şi lipsa de diversitate.

Reprezentanţii companiei L Brands, care deţine casa de modă, spun că este important să îşi dezvolte strategia de marketing.

Show-ul anual Victoria's Secret a fost lansat în 1995, dar audiențele au mers tto mai prost în ultimii ani. Ultimul raportul financiar al companiei, pentru cel de-al treilea trimestru al anului, a anunțat pierderi de 252 de milioane de dolari.

La show-ul anual participau de obicei cele mai celebre supermodele, care purtau ţinute sexy elaborate. Au defilat pe scană Tyra Banks, Heidi Klum sau Miranda Kerr.

Casa Victoria's Secret a fost ţinta criticilor după ce unul dintre şefii companiei, Ed Razek, a declarat într-un interviu pentru publicaţia Vogue că brandul nu va angaja pentru tradiţionala defilare anuală modele supraponderale.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din LIFESTYLE