Război în Ucraina, ziua 606. Mai mulți civili ucraineni, uciși de atacurile rusești în Regiunea Harkov

O rachetă a lovit un terminal poștal (Profimedia)
O rachetă a lovit un terminal poștal (Profimedia)

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 606. Sfârșitul de săptămână a fost marcat de confruntări dure, cu pierderi importante de ambele părți, dar și cu civili morți în urma atacurilor rusești.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Noul pod feroviar de la Grădiștea, deschis circulației pe 1 iunie. Două ore cu trenul de la București la Giurgiu

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Nicolae Ciucă, despre varianta ca plafonul de impozitare a pensiilor să crească de la 2.000 de lei la 3.000 de lei de la 1 septembrie: Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva

Extern

Război în Ucraina, ziua 831 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 831. Cea mai mare hidrocentrală, în stare critică. Producția de energie electrică a fost oprită - LIVE TEXT
Este alertă maximă în Ucraina, din cauză că cea mai mare centrală hidroelectrică din țară a ajuns în stare critică, după atacurile rusești. Autoritățile au fost nevoite să oprească producția de energie electrică. Este ziua 831 a războiului.

Echipa Real Madrid a dansat după o melodie românească în timpul „paradei victoriei”. Foto: X
VIDEO. Echipa Real Madrid a dansat după o melodie românească în timpul „paradei victoriei”
Real Madrid a câștigat Liga Campionilor după ce a învins Borussia Dortmund în finala de pe Wembley. Prin această victorie, clubul spaniol a bifat un adevărat record, fiind deținătorul a nu mai puțin de 15 trofee UEFA Champions League. O astfel de reușită a fost sărbătorită cu mare fast, iar o melodie românească i-a determinat atât pe jucători cât și pe antrenor să încingă un dans de zile mari.

Unde au fost văzuți pentru ultima oară cei trei români morți în Italia. Tinerii au fost înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone
Unde au fost văzuți pentru ultima oară cei trei români morți în Italia. Tinerii au fost înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone
Ultima fotografie a celor trei români din Italia, surprinși înainte de a fi înghițiți de viiturile de pe fluviul Natisone, a făcut înconjurul lumii. Bianca Doros, Patrizia Cormos și Cristian Casian Molnar au fost prinși în șuvoaiele puternice din regiunea italiană Udine. Trupurile celor două tinere au fost găsite după trei zile de căutări, în timp ce prietenul lor de 25 de ani este în continuare de negăsit.

Potrivit presei, suspecții au legătura cu propaganda prorusă
Cinci sicrie misterioase au apărut la picioarele Turnului Eiffel, cu inscripţia "Soldaţi francezi din Ucraina"
Cinci sicrie în mărime naturală acoperite cu un steag francez, pe care era scris "Soldaţi francezi din Ucraina", au fost depuse sâmbătă dimineaţa la picioarele Turnului Eiffel, provocând o alertă de securitate. Una dintre cele trei persoane arestate ulterior are legătură cu un cetăţean bulgar acuzat că a marcat cu vopsea nişte şabloane reprezentând "mâini roşii" pe Memorialul Holocaustului din Paris.

Ultimele stiri

NIcusor Dan in 1988, Almanahul Copiilor (sursă: FB/N. Dan)
Documentul EXCLUSIV care detonează alegerile. Dorin Iacob aruncă bomba: Nicușor Dan, ȘANTAJAT. Și-a turnat la Securitate colegi și un profesor: "Manifesta o URĂ față de contracandidatul său"
Un document care detonează alegerile, prezentat în exclusivitate de Realitatea PLUS, arată că Nicușor Dan a fost racolat de Securitate pe când era încă elev, după ce și-ar fi turnat colegii și un profesor înainte de Olimpiada de Matematică din 1988, care a avut loc în Australia. Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității va analiza mâine documentul, după sesizarea Realitatea PLUS. Cu doar 6 zile înainte de alegeri, masca noului Petrov a căzut. După dezvăluirile postului nostru de televiziune, actualul edil al Capitalei, care visează de altfel un nou mandat, a început să cenzureze de pe pagina personală de Facebook toate postările în care era criticat de cetățeni pentru gestul abominabil. Reacția lui Nicușor Dan prin care adâncește însă misterul și confirmă legăturile cu Securitatea este, practic, o asumare, atrage atenția consultantul politic Dorin Iacob.

Nicușor Dan, racolat de Securitate! A TURNAT doi colegi și un profesor de la olimpiadă - DOCUMENT exploziv
Nicușor Dan, racolat de Securitate! A TURNAT doi colegi și un profesor de la olimpiadă - DOCUMENT exploziv
Un document BOMBĂ intrat în posesia Realitatea PLUS aduce acuzații grave la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan. Conform acestui document, Nicușor Dan ar fi colaborat cu Securitatea înainte de olimpiada internațională de matematică din 1988, desfășurată în Australia.

 Furtuna a făcut ravagii în Mureș: Doi copaci s-au prăbușit pe calea ferată și pe o alee pietonală
Furtuna a făcut ravagii în Mureș: Doi copaci s-au prăbușit pe calea ferată și pe o alee pietonală
O furtună puternică a provocat haos în județul Mureș, unde doi copaci s-au prăbușit peste o linie de cale ferată și o alee pietonală. Pompierii au fost chemați să intervină pentru înlăturarea arborilor, iar până în prezent nu există informații despre eventuale victime sau pagube materiale.

Incendiu devastator la un depozit de anvelope din Medgidia
Incendiu devastator la un depozit de anvelope din Medgidia. 150 tone de cauciucuri au fost înghițite de flăcări
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, la un depozit de anvelope din Medgidia, autorităţile transmiţând un mesaj RO-ALERT din cauza degajărilor foarte mari de fum.



Vezi emisiunile Realitatea Plus