VIDEO Hoți ingenioși și-o spargere ca-n filme la un depozit din Șcheia, județul Suceava

politie
politie

Spargere ca în filme la un depozit din Șcheia, localitate aflată în carantină, județul Suceava. Hoții au decupat un perete metalic al clădirii și au scos din interior mai multe bunuri, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Tribunalul ICSID a publicat decizia în dosarul Roșia Montană
Tribunalul ICSID a publicat decizia în dosarul Roșia Montană. DOCUMENTUL care explică de ce a dat dreptate României în procesul secolului
Tribunalul arbitral al Băncii Mondiale (ICSID) a publicat motivarea integrală în dosarul Roșia Montană prin care s-a pronunțat în favoarea României și a sancționat compania Gabriel Resources. Conform deciziei, nu s-a identificat nicio conspirație sau politică de stat prin care autoritățile române ar fi încercat să preia controlul investiției, iar statul român nu a abuzat de puterile sale în defavoarea investitorilor.

Potop în Sibiu: zeci de case, un drum și calea ferată au fost inundate
Potop în Sibiu: zeci de case, un drum și calea ferată au fost inundate. Trei trenuri cu pasageri au fost oprite - FOTO
Vremea extremă a făcut ravagii în doar câteva ore în județul Sibiu. O avertizare meteo cod galben de averse torențiale cu frecvente descărcări electrice a fost emisă în zonă de Administrația Națională de Meteorologie.

Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: Sistemul se transformă radical
Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: sistemul se transformă radical
Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a dezvăluit o schimbare majoră pentru sistemul cardului național de sănătate, care va aduce beneficii semnificative pentru utilizatori. Această modificare esențială vine odată cu introducerea cardului în format electronic, ușor accesibil direct de pe telefonul mobil, asemănător cu un card bancar.

Ministerul Energiei anunță că preţurile facturilor la gaze naturale şi electricitate scad
Ministerul Energiei anunță că preţurile facturilor la gaze naturale şi electricitate scad cu 25%, respectiv 15%, în luna aprilie
Preţurile facturilor la gaze naturale au scăzut în luna aprilie cu 25%, iar cele la electricitate cu 15% faţă de preţurile maximale plafonate, a anunţat, miercuri, Ministerul Energiei.

Social

Reședințele de județ din România unde se pot obţine certificate de naştere şi deces în format digital
Reședințele de județ din România unde se pot obţine certificate de naştere şi deces în format digital. Anunțul Ministerului Afacerilor Interne
Ministerul Afacerilor Interne a informat că, începând de miercuri, cetăţenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanţa, Slobozia, Iaşi, Deva, Sibiu, Timişoara şi judeţul Ilfov vor putea obţine în format digital, dar şi fizic, la cerere, certificate de naştere şi deces.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Patriarhia pune la bătaie 130 de milioane lei pentru un centru de activități cu tineretul.
Patriarhia pune la bătaie 130 de milioane lei pentru un centru de activități cu tineretul. Va avea unități de cazare, restaurant și săli de sport
Patriarhia Română a anunțat pe SICAP lansarea unui contract în valoare de 131 milioane lei pentru realizarea centrului de activități destinat tineretului, numit „Sfântul Ilie Tesviteanul”, situat în Pantelimon, în apropiere de București. 

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu anunță dezastrul: datoria publică va ajunge la 48 - 49% din PIB în acest an
În cadrul unei conferințe de presă la Buzău, miercuri, premierul Marcel Ciolacu, a declarat că datoria publică va atinge un nivel de 48-49% din PIB în acest an.  În același timp, premierul a subliniat faptul că în prezent se înregistrează cel mai mare procent din PIB alocat investițiilor din istoria țării.

Local

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Vlad este tânărul de 20 de ani care s-a sinucis la spital. Studentul de la medicină nu a putut accepta diagnosticul crunt pus de medici
Vlad este tânărul de 20 de ani care s-a sinucis la spital. Studentul de la medicină nu a putut accepta diagnosticul crunt pus de medici
Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, student la Medicină, și-a pus capăt vieții la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Vlad, a cărui viață era plină de speranță și perspective, a ales să se arunce în gol de la etajul trei al spitalului unde era internat după o intervenție chirurgicală la colon.

Cum arată casa lui Gheorghe Dincă în 2024. Imagini cu locuința „Monstrului din Caracal” la mai bine de 5 ani de la dispariția fetelor
Cum arată casa lui Gheorghe Dincă în 2024. Imagini cu locuința „Monstrului din Caracal” la mai bine de 5 ani de la dispariția fetelor
Casa lui Gheorghe Dincă, cunoscut ca „Monstrul din Caracal”, rămâne un simbol al ororii și tragediei care au avut loc acum aproape cinci ani în acest mic oraș din România. Deși timpul a trecut, iar Gheorghe Dincă își execută acum pedeapsa în Penitenciarul Craiova, casa sa păstrează amintirea unor evenimente înspăimântătoare.

Barajul Gura Apelor: Salvatorul unui oraș întreg și obiectiv turistic spectaculos
Barajul Gura Apelor: Salvatorul unui oraș întreg și obiectiv turistic spectaculos
România se mândrește cu unele dintre cele mai mari și impresionante baraje din Europa, iar printre acestea se numără și barajul Gura Apelor, o construcție impresionantă care nu numai că oferă energie, dar a salvat și un oraș întreg de la o tragedie iminentă.

Ultimele stiri

Rețeta prăjiturii Durerea. Cum se prepară acest desert
Rețeta prăjiturii Durerea. Cum se prepară acest desert
Nu există moment mai plăcut decât acela în care aroma dulce a unei prăjituri proaspăt scoase din cuptor te îmbie să iei o pauză și să te bucuri de fiecare mușcătură. Pentru cei care iubesc deserturile aromate și cremoase, rețeta de mai jos este o adevărată comoară: prăjitura „Durerea", o delicatesă cu nucă și ness care îți va încânta simțurile.

Steve Albini a murit. Artistul avea 61 de ani
Steve Albini a murit. Artistul avea 61 de ani
Steve Albini - icon-ul rock și legendarul producător muzical - a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. 

Republica Moldova e constant atacată cibernetic de Rusia
Republica Moldova e constant atacată cibernetic de Rusia. Declarația alarmantă a ministrului de Externe
Republica Moldova este o ţintă constantă a atacurilor ruseşti asupra infrastructurii, nu doar a televiziunii publice, ci şi a serviciului poştal şi a instituţiilor guvernamentale, acestea fiind vizate în mod regulat de hackeri, pe care experţii îi asociază Rusiei, a declarat ministrul de externe moldovean Mihai Popşoi.

George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden
George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden: „România nu trebuie să dea arme altor state!”
George Simion a exprimat public revolta sa față de rezultatul discuțiilor dintre președintele Klaus Iohannis și omologul său american Joe Biden. Reacția sa a venit în contextul în care, după întâlnirea de la Casa Alba, Iohannis a confirmat că unul dintre sistemele Patriot deținute de România ar putea fi direcționat către Ucraina, în cazul unei posibile escaladări a conflictului din regiune.



Vezi emisiunile Realitatea Plus