Urs alungat de jandarmii harghiteni de pe o stradă din Băile Tuşnad

alerta urs
alerta urs

Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi să intervină pentru alungarea unui urs de pe strada Oltului din Băile Tuşnad. Incidentul s-a petrecut ieri dimineața, scrie realitateadeharghita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ți se rupe sufletul! Cum arată Kate de când are CANCER. Imaginea șoc a scăpat pe net

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Schimbare majoră la ANAF. Anunţul ministrului Marcel Boloș

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Medicii de la Spitalul Foișor au efectuat cu succes o intervenție chirurgicală spinală de mare complexitate

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Control medical gratuit pentru persoanele defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sector 2

Actual

Cornel Dinu/ Arhivă foto
Felul în care generalii dădeau PONTURI. Fost mare antrenor de la Dinamo: M-a sunat șeful SRI. Voiau să facă arestări
Marele antrenor Cornel Dinu rupe tăcerea și aruncă bomba în scandalul anchetei care cutremură statul paralel. Generalii dădeau ponturi în legătură cu anumite dosare, susține acesta. Mai mult, în anul 2008, înainte de derby-ul Dinamo-Steaua, George Maior, care era pe atunci director SRI, l-a sunat și l-a avertizat de faptul că procurorii sunt pregătiți să îi aresteze pe dinamoviști dacă vor ceda meciul echipei rivale. 

Trump în momentul citirii verdictului (Business Insider/Christine Cornell)
Donald Trump, "dărâmat" de verdictul istoric pronunțat împotriva sa. "A început să-și legene brațele, într-un gest disperat". Relatare șocantă din sala de judecată
Fostul președinte Donald Trump a părut „dărâmat” după ce a fost găsit vinovat de 34 de capete de acuzare pentru falsificarea de documente de afaceri. Aprecierea vine din partea portretistului veteran al tribunalului, care a surprins momentul pentru istorie.

Cutremur, vineri dimineața, în România. INFP anunță activitate seismică intensă
Cutremur în România, vineri dimineață. Unde s-a resimțit cel mai tare?
Un cutremur s-a produs vineri dimineață, în zona seismică Buzău, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Furnizorii de utilități nu vor mai trimite facturi clasice
Probleme pentru asociațiile de proprietari. Ce înseamnă obligativitatea de a folosi RO e-Factura?
Toate asociațiile de proprietari din România vor fi obligate de la 1 iulie să utilizeze sistemul RO e-Factura pentru a descărca facturile de la furnizori. Modificarea aduce bătăi de cap, mai ales în situații în care, de exemplu, unele asociații nici nu emit facturi.

Social

Foto/Arhivă
Bărbat găsit mort pe un câmp, într-o localitate din Mureș. Poliția suspectează că ar fi fost atacat de urs
Poliția municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localității Băgaciu a fost identificată o persoană decedată.

Foto arhivă
Modificări majore în legislație. Noi reguli la obținerea cazierului judiciar
Guvernul a adoptat, joi, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2004 privind cazierul judiciar. 

Bani pentru modernizarea rețelei de termoficare, în 3 mari orașe. Foto/Inquam
Bătălia pentru TERMOFICARE. Care sunt cele 3 orașe care vor primi 700 de milioane de lei pentru încălzire
Trei mari orașe din România au primit 700 de milioane de lei, bani nerambursabili, pentru reabilitatea rețelei de termoficare.

Adrian Damian, omul din spatele SynergyX
„În artă, nu ești niciodată singur” – Adrian Damian, omul din spatele SynergyX, instalația interactivă care va surprinde zecile de mii de vizitatori de la RDW 2024
Mărturisește că fuge de definiții și se ferește de etichetări. Totuşi, putem spune despre scenograful Adrian Damian că este unul dintre cei mai talentați artiști din generația lui și că superputerea lui este să transforme spațiile în personaje. Anul acesta, Adrian semnează lucrarea care reprezintă punctul de maxim interes din cadrul Romanian Design Week, instalația interactivă SynergyX, creată cu sprijinul IQOS.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

 Sistemul Patriot / Foto: Inquam Photos
Ambasadorul SUA, despre sistemul Patriot: Nu am cere niciunei ţări să-şi pună în pericol propria securitate
Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, a declarat, joi seară, că preşedintele Joe Biden a cerut aliaţilor să ofere mai mult sprijin pentru apărare aeriană Ucrainei, dar nu ar cere ”niciunei ţări să-şi pună în pericol propria securitate”. 

Mai multe contracte importante au fost încredințate unei firme care are legături cu ambasada Franței, susține Dorin Iacob
Acuzații-șoc legate de clădirea Facultății de Drept din București. Valeriu Stoica și Doru Trăilă, formatorii membrilor statului paralel
Ies noi date la iveală despre caracatița statului paralel care s-a extins în domenii cheie precum educație, justiție și politică. S-au descoperit persoane de renume din cadrul Facultății de Drept care aveau legături cu statul paralel, printre care și Doru Trăilă, precum și nașul său Valeriu Stoica, fost ministru al Justiției. 

Război în Ucraina, ziua 828/ Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 828: Rusia ține Ucraina în șah: presiuni uriașe pe linia frontului. Principalele deficiențe ale armatei lui Zelenski - LIVE TEXT
Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 828 și nu dă semne că s-ar opri. Din contră, Moscova este hotărâtă să continue conflictul sângeros început, de fapt, în 2014, dar care a escaladat în februarie 2022. Conform ultimelor informații dezvăluite de americani, prin firma de consultanță Bain X Company, Ucraina este depășită de Rusia în ceea ce privește dotarile militare, fapt ce o pune într-o mare dificultate zilele acestea. Președintele Volodimr Zelenski a cerut Occidentului, în repetate rânduri, armament. Secretarul general al NATO a creat un val de reacții după ce a declarat, joi, că Statele aliate Ucrainei trebuie să-i permită acesteia să lovească teritoriul Rusiei cu armele pe care i le furnizează.

Nicolae Ciucă
Ciucă, de Ziua Rezervistului Militar: Urmare a eforturilor depus de rezervişti, militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituţie profesionistă şi respectată
Liderul PNL Nicolae Ciucă și, totodată, preşedinte al Senatului, a declarat, vineri, că toţi militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituţie profesionistă şi respectată de aliaţi, ca urmare a eforturilor depuse, ani de-a rândul, de către cei care formează acum corpul rezerviştilor. ”Ştiu câtă greutate are în inima unui militar decizia trecerii în rezervă şi cât de mari sunt schimbările din viaţa de zi cu zi”, a afirmat Ciucă, fost ministru al Apărări și general în rezervă, în mesajul transmis de Ziua Rezervistului Militar. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus