Un UPDATE la Samsung Galaxy S5 face telefonul mult mai rapid

Îmbunătăţire majoră la Samsung Galaxy S5
Îmbunătăţire majoră la Samsung Galaxy S5

Supertelefonul cu Android devine acum mai bun. Update-ul vizeaza camera foto, dar si alte functii.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Pensii duble pentru aceşti români. Cine sunt pensionarii norocoşi

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Foto: Facebook
Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Oamenii cer să se facă dreptate. ”Vom face tot posibilul să ne audă cineva''
Joi după-amiază, un val de solidaritate a cuprins Vama Veche, unde zeci de tineri s-au adunat pentru a participa la un marș în memoria celor doi studenți uciși în tragicul accident provocat de șoferul drogat Vlad Pascu în 2 Mai. 

Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
Scene ca în filmele cu gangsteri în Capitală: Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
O scenă demnă de filmele cu gangsteri a avut loc în Capitală, unde un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă. Incidentul a stârnit panică printre trecători, iar martorii oculari spun că indivizii implicați în răpire au acționat rapid și fără nicio ezitare.

Incendiu de proporții la o hală din Mogoșoaia.
Incendiu de proporții la o hală din Mogoșoaia. Forțe impresionante de intervenție, pompierii au mobilizat 8 autospeciale
Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală de depozitare situată pe strada Poieni din Mogoșoaia. Echipa de salvare și intervenție a pompierilor a fost alertată și s-a deplasat la fața locului pentru a gestiona situația de urgență.

Florin Piersic
Răsturnare de situație: Florin Piersic NU ar fi contactat nicio infecție nosocomială din spital. Ce anunță instituția unde a fost internat
Spitalul din care s-a zvonit în presă că Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială a anunțat că informația este falsă.

știință și tehnologie

 Levitația a devenit posibilă
Invenție revoluționară demnă de filmele SF. Levitația a devenit posibilă. Cum am putea vedea oameni plutind în aer
Cercetătorii de la Institutul de Știință și Tehnologie din Okinawa (OIST) au descoperit un material special, pe bază de grafit, care are capacitatea de a pluti în aer fără a avea nevoie de orice fel de intervenție externă. Descoperirea lor a stârnit admirația comunității științifice, având potențialul de a fi considerată invenția secolului.

Instagram își modifică algoritmul pentru a promova conţinutul original. Schimbări majore și în ceea ce privește Reels
Instagram își modifică algoritmul pentru a promova conţinutul original. Schimbări majore și în ceea ce privește Reels
O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram va aduce mai sus conţinutul original şi va penaliza agregarea conţinutului. Mai exact, vorbim aici despre conturile care nu au conținut propriu, ci postează conținutul altora.

Tot mai mulți părinți îi lasă pe cei mici cu telefonul în brațe. Foto/Profimedia
Țara UE care ar putea interzicele telefoanele pentru copiii sub 11 ani
Telefoanele sunt nocive! Este concluzia scurtă, dar dură, a specialiștilor francezi. Franţa ar trebui să limiteze utilizarea smartphone-urilor şi a reţelelor de socializare de către copii şi adolescenţi, a recomandat marţi un grup de experţi numit de preşedintele Emmanuel Macron.

Facebook și Instagram nu respectă legislația UE. Foto/Profimedia
Comisia Europeană, decizie fără precedent împotriva rețelelor de socializare Facebook și Instagram
Comisia Europeană a iniţiat, marţi, proceduri oficiale pentru a evalua dacă este posibil ca Meta, furnizorul Facebook şi Instagram, să fi încălcat Actul legislativ privind serviciile digitale. Încălcările suspectate se referă la politicile şi practicile referitoare la publicitatea înşelătoare şi la conţinutul politic din serviciile sale.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Donald Trump (Profimedia)
Trump promite „cea mai mare deportare de migranți”: Ei vor distruge țara
Fostul preşedinte al Statelor Unite şi candidat republican la scrutinul din acest an, Donald Trump, a promis că va face „cea mai mare deportare” de migranţi din istoria ţării, dacă se va întoarce la Casa Albă.

Ce greșeli să nu faci după Paști dacă vrei să slăbești
Ce greșeli să nu faci după Paști dacă vrei să slăbești. Sfaturile unui nutriționist
După o perioadă lungă de post, masa bogată de Paște poate avea un impact semnificativ asupra digestiei și stării generale de sănătate. Consumul excesiv de alimente bogate în grăsimi și zaharuri poate provoca disconfort abdominal și poate crește riscul de acumulare a kilogramelor nedorite. Nutriționistul Gianluca Mech oferă sfaturi prețioase cu privire la modul în care putem gestiona dieta și obiceiurile alimentare după sărbătoarea de Paște, în scopul de a reechilibra organismul și de a începe un proces de slăbire rapid și sănătos.

Gabriela Firea
Firea, despre scenariul unei înţelegeri ca Cristian Popescu Piedone să nu îşi retragă candidatura: Dacă există, eu nu ştiu de ea. Nu cred că există o astfel de înţelegere
Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a afirmat referitor la un posibil scenariu al unei înţelegeri în care Cristian Popescu Piedone să nu renunţe la candidatura sa la PMB, că în cazul în care există o astfel de înţelegere între Marcel Ciolacu şi candidatul PUSL, ea nu ştie despre ea şi nu crede că există un astfel de lucru.



Vezi emisiunile Realitatea Plus