Trei algerieni, prinși de polițiștii de frontieră după ce au trecut ilegal din Ucraina în România

algerieni, trecere frauduloasa granita
algerieni, trecere frauduloasa granita

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat și reținut trei cetățeni din Algeria care au trecut fraudulos frontiera din Ucraina în România, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Iluzia optică virală pe internet. Unde este leopardul din imagine? Mulţi nu îl văd nici în 9 secunde

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Părinții și copiii sunt așteptați la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă de Ziua Copilului

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Ministerul Energiei: Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii

Actual

Florian Coldea și Dumitru Dumbarvă au fost audiați ore în șir, ieri la DNA. (Inquam Photos/Saul Pop)
Este OFICIAL! Coldea și Dumbravă, urmăriți penal: DNA a făcut publice acuzațiile. Coldea, așteptat la Secția 1 de Poliție
Generalii Coldea și Dumbravă, alături de avocatul Doru Trăilă și fostul șofer al lui Florian Walter, Dan Tocaci, au fost puși oficial sub învinuire. 

Dovada că Statul Paralel are oameni și în presă! Jurnalist la G4 Media și TVR, scut pentru Florian Coldea, la audierile de la DNA
Dovada că Statul Paralel are oameni și în presă! Jurnalist la G4 Media și TVR, scut pentru Florian Coldea, la audierile de la DNA
Realitatea PLUS are dovada ca Statul Paralel are oameni si in presa! Gazetarul Alex Costache, gazetar G4 Media si TVR, este acuzat ca e protejatul lui Florian Coldea. 

Mircia Gutău a refuzat să răspundă punctul acuzațiilor legate de afacerile familiei
Mircia Gutău, mesaj halucinant după dezvăluirile de la Realitatea Plus. În loc de explicații, edilul din Râmnicu Vâlcea se victimizează
Mircia Gutău, mesaj halucinant după dezvăluirile de la Realitatea Plus. Într-o postare pe rețelele de socializare, edilul din Râmnicu Vâlcea, în loc să dea explicații despre caracatița de afaceri care s-a construit în jurul familiei sale, a ales să se victimizeze.

Generali: NATO trebuie să se pregătească pentru atacuri cu rachete rusești în Europa / Foto: Profi Media
Două state vecine cu Rusia, pregătite să găzduiască arme nucleare NATO
După desele amenințări ale Rusiei cu atacuri nucleare, chiar și cu focoase tactice, de rază mică, statele europene au trecut deja la măsuri de apărare.

Social

Un român vinde cireșele cu doar 2 lei pe kilogram, dar pune o condiție. Foto: Captură TikTok
Un român vinde cireșele cu doar 2 LEI pe kilogram, dar pune o condiție. Ce trebuie să facă potențialii cumpărători
Un român a reusit sa faca valuri pe TikTok dupa ce a postat un videoclip în care spune că vinde kilogramul de cireșe cu doar 2 lei. Iubitorii acestor fructe s-au îngrămădit să îi ceară adresa, având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață sunt de 30-40 de lei pentru un kilogram. Însă această ofertă poate fi considerată o încercare deosebită, deoarece vânzătorul pune o condiție pentru cei care doresc să cumpere cireșele.

Foto arhivă
Podul Giurgiu-Ruse intră în reparații 2 ani. Ce alternative au românii ca vor să ajungă în Grecia sau Turcia cu mașinile
Vești proaste, în apropierea vacanței de vară. Podul dintre Giurgiu și Ruse va intra în reparații timp de doi ani, iar în toată această perioadă circulația se va desfășura pe un singur sens.

Accident pe DN 66, în Hunedoara. 4 oameni au fost răniți. Foto/ISU
Accident grav pe DN 66, în Hunedoara. Două mașini s-au izbit frontal. 4 persoane au fost rănite
Pompierii din Simeria și Bretea Română, județul Hunedoara, au intervenit, astăzi, la orele prânzului, la un accident rutier produs între 2 autovehicule, în localitatea Călan Băi, pe DN 66, în urma căruia 4 persoane au fost rănite.

Foto/Arhivă/Inquam
Ambulanță răsturnată într-un șant, în Hunedoara. Șoferul și cei trei pacienți, transportați de urgență la spital
O ambulanță care se deplasa pe DN 66 în județul Hunedoara s-a răsturnat în afara părții carosabile. Şoferul şi cei trei pasageri au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital. Poliţia a deschis dosar penal.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Bugetarii vor primi mai mulți bani: Ce înseamnă majorarea de 10%
Bugetarii vor primi mai mulți bani: Ce înseamnă majorarea de 10%
Guvernul a dat undă verde unei creșteri salariale de 10% pentru anumite categorii de bugetari, anunță premierul Marcel Ciolacu. Această majorare va fi aplicată în două etape, urmărind să ofere un impuls financiar angajaților din diverse sectoare. 

Trucul dezvăluit de marii bucătari. Ce să pui în oala de fasole ca să fiarbă mai repede / Sursa foto - Profimedia
Trucul dezvăluit de marii bucătari. Ce să pui în oala de fasole ca să fiarbă mai repede
Dacă vrei să pregătești o rețetă cu fasole dar nu ai timp de pierdut, există un truc simplu pe care doar bucătarii cu experiență îl cunosc.

Super Size Me a deschis o dezbatere amplă despre fast food (Profimedia)
A murit regizorul unui renumit documentar despre fast food, la doar 53 de ani. A fost nominalizat la Oscar
Morgan Spurlock, regizorul unui renumit documentar care ilustrează modificările psihologice și fizice provocate de consumul exagerat de fast food a murit, la vârstă de doar 53 de ani. Documentarul său "Super Size Me” a fost nominalizat la premiile Oscar în urma cu exact 20 de ani.

Elena și Benone Sinulescu au fost împreună mai bine de 40 de ani
Soția lui Benone Sinulescu suferă în tăcere. Nea Beni ar fi împlinit 87 de ani
Benone Sinulescu, unul dintre cei ma îndrăgiți soliști de muzică populară, ar fi împlinit pe 24 mai 87 de ani. Din păcate, Nea Beni, cum îl știau generațiile mai tinere, s-a stins din viață în 2021. Elena, văduva sa, încă îl plânge și rememorează cele patru decenii în care au împărțit și bune, și rele. Dar cea mai mare durere a doamnei Elena este că Benone Sinulescu pare să fi fost uitat de toți oamenii care îl plângeau în 2021.



Vezi emisiunile Realitatea Plus