Tânăr reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta înființase o cultură de cannabis

trafic droguri giurgiu
trafic droguri giurgiu

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus, ieri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de traficului ilicit de droguri de risc si mare risc, informează realitateadegiurgiu.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scăpăm de frig şi de ploi! Anunţul mult aşteptat de la ANM a venit, când se întoarce vara

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Actual

Aurora boreala in Romania
Aurora boreală s-a văzut din nou pe cerul României. Spectacol inedit, imagini de vis
A fost spectacol pe cer, noaptea trecută. Aurora boreală a fost vizibilă din nou din România.

Droguri
Cel mai tânăr consumator de droguri din România are vârsta de doar 8 ani. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Ministrul Justiției
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a vorbit despre traficul de droguri de mare risc în România şi a recunoscut că fenomenul drogurilor nu a fost tratat de statul român „foarte pragmatic”. Aceasta a mai admis şi faptul că vârsta consumatorilor scade alarmant, invocând cazul unui copil de numai 8 ani care a ajuns la spital din cauza consumului de substanţe interzise.

Mihai Onila si sotia sa
Fenomenul falșilor terapeuți ia amploare pe rețelele de socializare: escrocii promit soluții miraculoase pentru probleme grave
Fenomenul falșilor terapeuți ia amploare pe rețelele de socializare. Escrocii promit soluții miraculoase pentru probleme grave de sănătate. De exempolu, un cuplu celebru din showbiz face furori printre oamenii vulnerabili: cei doi câștigă sume colosale pentru că sfătuiesc sute de persoane să renunțe la tratamentele medicale pe care le-au primit și să își trateze afecțiunile printr-o terapie energetică. 

Clotilde Armand
Clotilde Armand iese din bârlogul primăriei să se laude cu noi proiecte: face grădiniță în cartierul blocat chiar în mandatul său
Clotilde Armand și-a adus aminte de miile de locuitori din cartierul GreenField, cu o lună înainte de alegeri. Chiar în ziua în care a început campania electorală, primărița rezist anunță că a început construcția unui campus școlar în cartierul pe care l-a blocat. Armand a luat o vestă reflectorizantă și a mers cu planșele noului proiect printre muncitori să dirijeze personal lucrările. 

Social

Disidentul Gheorghe Ursu Exclusiv
Fiul disidentului Gheorghe Ursu, după decizia de achitare a torționarilor tatălui său: „Este o continuare a influenței fostei Securități în justitia românească”
Magistrații de la Curtea de Apel București au respins ca inadmisibile solicitările formulate de Parchetul General și de Andrei și Olga Ursu pentru revizuirea deciziei de achitare a foştilor ofiţeri de Securitate Marin Pîrvulescu şi Vasile Hodiş, acuzați că l-au torturat pe disidentul Gheorghe Ursu. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Andrei Ursu, fiul disidentului, a vorbit fără menajamente despre suspiciunile sale cu privire la influența pe care fosta Securitate o mai are în interiorul aparatului de justiție. 

Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia
Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia. Traficul feroviar a fost blocat în zonă în urma accidentului
Un accident mortal a survenit în jurul orei 16:55 în stația de cale ferată Medgidia, unde mecanicul trenului R 8652 a anunțat că o persoană a fost accidentată pe linia de cale ferată, la ieșire din stația Medgidia.

Scandal sexual la IPJ Sibiu
Scandal sexual la IPJ Sibiu: polițist de la Intervenții Speciale, filmat în timp ce se masturba în sediul instituției. Ce spune Inspectoratul de Poliție
Inspectoratul de Poliție Sibiu se află în mijlocul unui adevărat scandal sexual după ce un fost polițist, aflat în conflict deschis cu conducerea instituției, a publicat pe rețelele de socializare un videoclip compromițător.  

România făcea notă discordantă față de reglementările europene
Regimul armelor, MODIFICAT. Cine nu mai are dreptul să dețină pistol sau pușcă?
Persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârșite cu intenţie nu vor mai avea dreptul de a deține arme de foc, iar dacă au deja permis, nu li se va mai prelungi. Modificarea apare într-o ortodonană de urgență adoptată joi de Guvern, pentru modificarea regimului armelor şi muniţiilor.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Florin Piersic si fiul sau
De ce nu mai vorbește Florin Piersic Jr. cu tatăl său. Cei doi au rupt orice legătură în urmă cu ani buni
Florin Piersic Jr. nu mai vorbește cu tatăl său de ani buni de zile.

A murit o angajata a primariei
O femeie a murit în timpul serviciului, în Primăria Botoșani. Colegii ei, șocați
Tragedie uriașă la Botoșani unde o angajată a primăriei a murit chiar în timpul serviciului, sub privirile neputincioase ale colegilor.

Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet, pilda zilei: Cum ne alegem drumul corect
Pastila pentru suflet, pilda zilei: Cum ne alegem drumul corect

Sarbatoare
Sărbătoare 11 mai: Zi cu semnificație deosebită pentru credincioși
Sărbătoare importantă în data de 11 mai în calendarul ortodox.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus