Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor

Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor
Românii pot lua mai multe vaccinuri direct din farmacie - Guvernul le-a inclus în lista compensatelor

Mai multe vaccinuri vor putea fi ridicate din farmacie, cu prescripție de la medic, potrivit deciziei Guvernului din ședința de marți.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Noul pod feroviar de la Grădiștea, deschis circulației pe 1 iunie. Două ore cu trenul de la București la Giurgiu

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Nicolae Ciucă, despre varianta ca plafonul de impozitare a pensiilor să crească de la 2.000 de lei la 3.000 de lei de la 1 septembrie: Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva

Actual

ALERTĂ de securitate: Un bărbat a încercat să se autoincendieze, la Ambasada Israelului. Ar fi aruncat un cocktail molotov în ușa instituției
ALERTĂ de securitate: Un bărbat a încercat să se autoincendieze, la Ambasada Israelului. Ar fi aruncat un cocktail molotov în ușa instituției
Incident de securitate la Ambasada Israelului din București. Un bărbat ar fi aruncat un cocktail molotov în ușa instituției. Autoritățile au intervenit de urgență.

Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor: „Încasau milioane de euro. Se cumpărau sentințe”
Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor: „Încasau milioane de euro. Se cumpărau sentințe”
Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor! Patronul echipei FCU Craiova face dezvăluiri în scandalul momentului și susține că avocatul Doru Trăilă este ținut la Comisia de Disciplină din cadrul FRF ajutat de puterea pe care o deține în instanță! Mai mult, Mititelu spune că ar fi fost amenințat că va fi băgat la închisoare și că sentințele în cazul mai multor oameni din lumea sportului ar fi cumpărate! 

Localul făcut scrum se va închide definitiv. Firma intră în insolvență. Foto/Arhivă
Firma care deține Ferma Dacilor cere intrarea în insolvență
Firma care administrează localul Ferma Dacilor, făcut scrum în urma unui incendiu în care au murit 8 oameni, a depus o cerere de intrare în insolvență.

 Fugarii români, obligați să-și plătească singuri cheltuielile de repatriere! Iohannis a semnat DECRETUL
Fugarii români, obligați să-și plătească singuri cheltuielile de repatriere! Iohannis a semnat DECRETUL
Președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete, printre care și cel care îi pune pe condamnații fugari să-și plătească toate cheltuielile de readucere în țară.

Politică

George Simion / Foto: Inquam Photos
Simion îi cere lui Ciolacu să îi scoată urgent pe Dîncu de pe lista de la europarlamentare
Preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut, luni, premierului Marcel Ciolacu să îl retragă "de urgenţă" de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

Foto arhivă
Gușă: Omul Zilei, Sorin Ovidiu Bălan. Jurnalist cu mare experiență, specializat în demascarea clanurilor de interlopi, devoalează complicii rețelei Coldea.
Pe Sorin Ovidiu Bălan îl știți din postura de reporter de teren în primii 20 de ani de după 1989, când deconspira și prezenta public clanurile de interlopi, mai recent în calitate de invitat în platourile televiziunilor spre a explica mecanismele din spatele unor mari infracțiuni, sau respectiv în cea de scriitor sau scenarist inspirat de acea zonă infracțională. Ieri, în EVZ, Sorin Ovidiu Bălan a publicat un editorial excelent în care analizează complicii mulți și importanți din rețeaua generalilor-interlopi, treabă necesară, ba chiar ultra-necesară în condițiile în care jurnaliști cu experiență și prestigiu au defectat grav în ultimele zile, încercând să bagatelizeze dosarul generalilor-interlopi.

Copiii nu ar mai trebui să apară alături de politicieni, spune ministrul Muncii. Foto/Guvern
Ministrul Famiiei, despre copii folosiți în clipuri electorale: „Un mod mârșav de a atrage voturi”
Natalia Intotero spune că folosirea minorilor în clipuri electorale reprezintă un „mod mârșav”  al politicienilor de a atrage voturi în campania electorală.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ciolacu, despre conflictele dintre PNL şi PSD în campania electorală: E cea mai liniştită campanie de până acum, în România
Marcel Ciolacu susține că din 90 participă la toate campaniile electorale, iar cea pentru alegerile comasate din 9 iunie "este cea mai liniştită campanie de până acum, în România".

Social

Mai mulţi peşti morţi, găsiţi în lacul Bistreţ din județul Dolj!/ Captură foto Gazeta de Sud
Mai mulţi peşti morţi, găsiţi în lacul Bistreţ din județul Dolj! Apele Române și DSV caută răspunsuri: s-au luat probe de apă
Alertă în județul Dolj, după ce mai mulţi peşti morţi au fost găsiţi în lacul Bistreţ. Specialiştii de la Apele Române au recoltat deja două probe de apă pentru a afla cauza decesului. Rezultatul va fi gata în 10 zile. În plus, a fost sesizat și DSV-ul pentru a face analiza peștilor morți. 

Creșter salariul minim. Când intră în vigoare. Foto/Inquam
Marcel Ciolacu a făcut anunțul. Când se va aproba creșterea salariului minim cu 300 de lei
Premierul Ciolacu a precizat va intra spre aprobare în Guvern, joi, majorarea salariului minim, cu cei 300 de lei neimpozabili.

Poliție / Foto: Inquam Photos
Anchetă uriașă la un liceu din Otopeni, după banchet! Două eleve au ajuns la spital după ce au consumat alcool și "alte substanţe"
Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce două eleve de la Liceul Teoretic Ioan Petruș din Otopeni ar fi ajuns la spital  în urma consumului de alcool şi al altor substanţe. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 31 mai/1 iunie, când fetele participau la banchetul de final de clasa a VIII-a. 

Accident grav la Liceul Teoretic din Breaza. Doi muncitori au căzut de pe o schelă: a fost solicitat elicopterul SMURD (arhiva)
Accident grav la Liceul Teoretic din Breaza. Doi muncitori au căzut de pe o schelă: a fost solicitat elicopterul SMURD
Accident grav la Liceul Teoretic Aurel Vlaicu din Breaza. Doi muncitori, de 37 și, respectiv, 47 de ani, au suferit mai multe  politraumatisme, luni, după ce au căzut de pe o schelă. La fața locului s-au deplasat o ambulanță de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD, dar și o ambulanță SAJ Prahova. A fost, de asemenea, solicitată prezența unui elicopter SMURD. 

Sănătate

în plin burnout, nu mai ești capabil să funcționezi eficient. Foto/Profimedia
Cum știi sigur că suferi de burnout? Se poate confunda cu oboseala. Simptomele specifice ale burnoutului
Epuizarea fizică și emoțională, lipsa de reacție și empatie, dar și lipsa randamentului sunt câteva dintre simptomele specifice burnout, dar care sunt ușor confundate cu oboseala.

DE ce nu este indicat să rămâi într-o căsnicie nefericită, doar de dragul copilului. Foto/Profimedia
Căsnicie doar de dragul copilului? O alegere greșită, spun specialiștii
Multe căsnicii nefericite se transformă în adevărate drame, doar pentru că cei doi parteneri au teama de a divorța, din cauză că ar influența negativ viitorul copilului.

Sănătatea la plaja - ce beneficii ne oferă marea și soarele. Foto/Profimedia
Litoral 2024. Ce beneficii ne oferă marea și soarele. Cât stăm în apă, cât stăm la plajă? Sfaturile specialiștilor
O vacanță pe litoral înseamnă plajă și înot în apă marii și are multe efecte pozitive pentru sănătate, mai ales pentru copii. Însă trebuie ținut cont de sfaturile specialiștilor, astfel încât să te protejezi de razele ultraviolete. Razele UVB și UVA sunt periculoase pentru organism, căci pot duce la apariția cancerului de piele, la arsuri solare, cât și la accelerarea procesului de îmbătrânire.

Colegii au numit-o mama tuturor, pentru priceperea și dedicația de care a dat dovadă
Doliu uriaș! „A fost un adevărat pionier în domeniul psihologiei și al psihoterapiei românești”
Doliu uriaș în psihologia românească. S-a stins din viață cunoscutul psihilog Magda Luchian, „un adevărat pionier în domeniul psihologiei și al psihoterapiei românești”.

Ultimele stiri

Bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița peste 25 de ore și-a aflat SENTINȚA! Cât va sta după gratii
Bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița peste 25 de ore și-a aflat SENTINȚA! Cât va sta după gratii
Bărbatul din Chiajna care a provocat o criză fără precedent anul trecut, sechestrându-și fetița după o ceartă conjugală, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. Sentința, de 2 ani, 9 luni și 10 zile, a fost primită de acesta în Penitenciarul Rahova, unde se afla în arest preventiv.

Război în Ucraina, ziua 831 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 831. Cea mai mare hidrocentrală, în stare critică. Producția de energie electrică a fost oprită - LIVE TEXT
Este alertă maximă în Ucraina, din cauză că cea mai mare centrală hidroelectrică din țară a ajuns în stare critică, după atacurile rusești. Autoritățile au fost nevoite să oprească producția de energie electrică. Este ziua 831 a războiului.

Val de decese în India din cauza caniculei: peste 50 de morți. Temperaturile au atins, pe alocuri, și 50 de grade!/Profimedia
Val de decese în India din cauza caniculei: peste 50 de morți. Temperaturile au atins, pe alocuri, și 50 de grade!
Val de victime în India, din cauza caniculei. Peste 50 de persoane au murit în ultimele trei zile, în condiţiile în care o caniculă brutală continuă să afecteze anumite zone ale ţării,

Conferința Bucharest Arbitration Days
Critical Developments in International Arbitration, cea de-a 5-a ediție a Conferinței Bucharest Arbitration Days, 6-7 Iunie 2024
Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comert și Industrie a României și Wolters Kluwer România organizează, în perioada 6 – 7 iunie 2024, cea de-a 5-a ediție a Conferinței BUCHAREST ARBITRATION DAYS (BArD). Evenimentul este organizat cu susținerea Chartered Institute of Arbitrators (CIArb), Oil, Gas & Energy Law (OGEL), Transnational Dispute Management (TDM) și Young Romanian Arbitration Practitioners (YRAP).



Vezi emisiunile Realitatea Plus