Proiect: Pedepse mai mari pentru faptele de corupție comise în timpul stării de urgență

Proiect de lege coruptie
Proiect de lege coruptie

Un deputat USR de Bihor a depus un proiect de lege care propune creșterea pedepselor pentru faptele de corupție comise pe perioada unei stării de urgență, informează realitateadinjustitie.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Lovitură SUPREMĂ pentru judecătoarea lui Vlad Pascu! Ancuța Popoviciu e la pământ

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Șoferul de 23 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan. Foto/ISU
Tragedie în sportul românesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer băut FOTO+VIDEO
Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav răniți, după un accident între o motocicletă și o mașină. Tragedia a fost provocată de un șofer de 23 de ani care era băut și a pierdut controlul volanului într-o curbă în apropiere de Deva. 

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere. Foto/Profimedia
Cum va fi vremea de Paște? Prognoza meteo pentru Noaptea de Înviere
În anumite regiuni ale țării, mai ales în prima zi a sărbătorilor pascale, vor fi șanse mari de ploaie. Totuși, în noaptea de Înviere scăpăm, parțial, de ploi. Vor fi posibile averse slabe doar în sud-vest. În prima zi de Paște se întorc ploile la munte și în jumătatea de vest. Tot în vest, vremea va fi caldă aproape că într-o zi de vara. Maximele vor ajunge la 25 de grade.

Când ajunge în România Lumina Sfântă de la Ierusalim. Foto/Arhivă
Noaptea de Înviere. Când va ajunge Lumina Sfântă de la Ierusalim în România
Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie şi va fi oferită delegaților eparhiilor Patriarhiei Române prezenţi la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

tânăra recalcitrantă a coborât de la volan și a mers și a lovit cu piciorul mașina turistului. Captură video
Scandal în trafic, la malul mării. O constănțeancă a agresat un turist din Cluj VIDEO
Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie într-o parcare din Constanța. Scandalul ar fi pornit, după ce bărbatul a tăiat calea femeii și a urmat o șicanare în trafic. 

Ultimele stiri

Au explodat prețurile la legumele pentru masa de Paște. Foto/Arhivă
Prețurile legumelor au explodat, în prag de sărbători. Legătura de usturoi a ajuns la 5 lei! VIDEO
Comercianții și țăranii din piețe vor să profite cât mai mult de plăcerea românilor de a -și pregăti singuri, acasă, masa de Paște. Așa că, pe lângă prețurile la miel, aproape prohibitive, au explodat și cele la legumele necesare preparatelor pascale. Așa se face că, o banală legătură de usturoi a ajuns să coste chiar și 5 lei!

Umplutură aproape inexistentă în cozonacul cumpărat de la un cunoscut supermarket.
Țeapă la raft, pentru români, de Paște. Cozonac vândut fără...umplutură! VIDEO
Țeapă la raft pentru români. O femeie a cumpărat un cozonac dintr-un cunoscut supermarket din țară, iar acasă a avut parte de o surpriză neplăcută. Produsul, care trebuia să conțină potrivit ambalajului nucă și ciocolată, s-a dovedit a fi fără umplutură. 

Foto/Arhivă/Profimedia
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 4 mai 2024: Sărutul cel mai scump
Era odată un băiețel care atunci când mergea la școală ținea pumnul de la mâna stângă închis. Când îl asculta învățătoarea se ridica și răspundea ținându-și pumnul închis, scria cu dreapta iar pumnul de la mâna stângă tot bine și-l ținea închis.

Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. Foto: Captură YouTube
Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. De unde este inspirată piesa, de fapt
Melodia „Made in Romania” a devenit un adevărat fenomen muzical, cucerind inimile ascultătorilor din întreaga lume. Deși fanii melodiei o asociază cu Ionuț Cercel, Smiley a dezvăluit adevărata istorie și inspirația din spatele melodiei.

Justiţie

Cumpărături online/ Profimedia
Când fac cumpărături online, o treime dintre români NU verifică dacă pagina magazinului e reală. Cele mai frecvente greșeli, conform Poliției Române
Aproximativ o treime dintre români, atunci când fac cumpărături online, nu verifică dacă pagina magazinului este reală şi nu sunt atenţi la recenziile lăsate de alţi cumpărători, relevă un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de către populaţia adultă din România, realizat de Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii. Studiul a avut ca obiectiv şi identificarea vulnerabilităţilor, au transmis, vineri, reprezentanții IGPR într-un comunicat.

Politia
Intervenţie în forţă a poliţiştilor SAS, în București, după ce un bărbat şi-a ameninţat sora şi pe agenţii veniţi să îl calmeze, încercând să îi lovească cu un topor
Poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit în forţă într-o locuinţă din Sectorul 1, după ce o femeie a anunţat că a fost ameninţată de fratele său. Bărbatul a fost agresiv şi cu agenţii veniţi să îl calmeze, refuzând dialogul cu negociatorii şi îndreptându-se spre poliţişti cu un topor pentru a-i lovi. Suspectul a fost împuşcat în piciorul stâng de unul dintre poliţişti, cu muniţie de cauciuc, fiind dus la spital. Ulterior, pe numele său a fost emis ordin de protecţie provizoriu şi el va trebui să poarte o brăţară de monitorizare.

Mituitorul judecatoarei drogate s-a predat
Mituitorul judecătoarei drogate de la Suceava s-a predat
Mituitorul judecătoarei drogate de la Suceava s-a predat poliției după ce fugise din arestul la domiciliu chiar înainte de a fi condamnat definitiv.

Judecătoare/ Arhivă foto
Răsturnare de situație: judecătoarea mână în mână cu interlopii ar putea scăpa de acuzații! Probe cruciale riscă să fie excluse din dosar
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei mână în mână cu interlopii. Ana Maria Chirilă, magistratul acuzat că le vindea infractorilor informații și se droga alături de ei, e la un pas să scape de unele acuzații. O parte din probe ar putea fi excluse din dosar.



Vezi emisiunile Realitatea Plus