Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania. CE spun oamenii

 Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania
Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania

O parte dintre pasagerii cursei Wizz Air spre Koln, reluată vineri dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional din Craiova, a fost întoarsă din drum, întrucât persoanele nu se încadrau în condiţiile impuse de Germania călătorilor străini, valabile în perioada 11 -30 iunie, relatează realitateadecraiova.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Adevărul despre Mihai Leu! Cazul, asemănător cu al lui Florin Piersic. Medicii, şocaţi de ce s-a întâmplat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Actual

Marele campion Mihai Leu se află în spital.
Marele campion Mihai Leu, internat de urgență în spital. El a fost transferat la București din cauza unor complicaţii după o operaţie
O legendă a sportului românesc se confruntă cu mari probleme de sănătate. Campionul la box şi raliu Mihai Leu este internat la Spitalul Fundeni din Capitală, sub atenta supraveghere a medicilor. Vineri seară, Leu a ajuns la spitalul din Hunedoara, dar, din cauza problemelor complicate, a fost transferat la Bucureşti. 

Au început să curgă dosarele penale pentru pomană electorală
Au început să curgă dosarele penale pentru pomană electorală. Unde au încercat candidații să cumpere votul oamenilor cu făină și mălai
Odată cu startul campaniei electorale apar și dosarele penale pentru coruperea alegătorilor.

Cât de pregătită este România să cedeze un sistem Patriot Ucrainei. Foto: Profimedia
Cât de pregătită este România să cedeze un sistem Patriot Ucrainei. Verdictul experților militari
După discuții intense la nivelul Alianței Nord-Atlantice, România este pregătită să cedeze Ucrainei un sistem antiaerian Patriot. Stocurile Armatei Române urmează să fie refăcute prin livrările ulterioare ale producătorului american. Este vorba, concret, despre unul dintre cele trei sisteme aflate în curs de operaționalizare. 

Diana Șoșoacă a făcut din nou circ, de data asta într-o decapotabilă. Foto: Replica de Constanta
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ, de data asta într-o decapotabilă. Silvestru Șoșoacă: „Se comportă ca o adolescentă!”
Diana Șoșoacă lovește din nou. Senatoarea putinistă a făcut senzație la Cuza Vodă și Medgidia, unde a fost prezentă pentru a-și susține candidații la primăriile celor două localități. Senatoarea a defilat într-o mașină decapotabilă, iar apoi a făcut baie de mulțime. 

Social

Trei persoane, rănite într-un accident produs la Petroşani. Foto: Agerpres
Trei persoane, rănite într-un accident produs la Petroşani. Circulaţia rutieră a fost deviată pe parcursul intervenţiei
Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, sâmbătă seară, în municipiul Petroşani.

Cum poți scăpa de insectele lipite pe parbriz și capotă
Cum poți scăpa de insectele lipite pe parbriz și capotă fără să te alegi cu mașina zgâriată
Odată cu venirea sezonului cald, șoferii și motocicliștii se confruntă cu un nou set de provocări în drumurile lor, printre care și problema insectelor lipite pe parbriz și capotă. În timp, aceste insecte aderente pot fi dificil de înlăturat, dar nu este nevoie să vă lăsați descurajat.

Doi turişti au fost accidentaţi în poiana cu narcise din Munţii Rodnei de o piatră căzută de pe versanţi. Foto: IJJ Bistrita Nasaud
Doi turişti au fost accidentaţi în poiana cu narcise din Munţii Rodnei de o piatră căzută de pe versanţi. O femeie este inconştientă
O femeie în vârstă de 50 de ani a căzut în gol aproximativ 30 de metri şi este inconştientă, iar un bărbat de 37 de ani a fost lovit la cap de o piatră căzută de pe versanţi, ambele accidentări având loc sâmbătă în poiana cu narcise de pe Masivul Saca din Munţii Rodnei.

Gabriela Firea, lovitură sub centură pentru Nicușor Dan
Gabriela Firea, lovitură sub centură pentru Nicușor Dan: „Cum se poate întoarce împotriva celor care l-au ales!”
Gabriela Firea a postat un nou mesaj pe pagina sa de socializare, în care critică lipsa de implicare a actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, în proiecte de mare importanță pentru bucureșteni.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Vicecancelarul Elveției a murit pe neașteptate la vârsta de 55 de ani
Vicecancelarul Elveției a murit pe neașteptate la vârsta de 55 de ani. „S-a prăbușit într-o drumeție”
Scena politică din Elveția a fost zguduită la vestea decesului vicecancelarului acestei țări. Anunțul a creat unde de șoc printre cetățeni, cu atât mai mult cu cât oficialul avea doar 55 de ani și nimic din starea sa de sănătate nu anunța acest final nefericit.

Prăjitură cu mămăligă, desertul genial despre care puțină lume știe
Prăjitură cu mămăligă, desertul genial despre care puțină lume știe - Care e rețeta
Mămăliga este cu siguranţă un preparat pe care toţi românii l-au gustat la un moment dat şi pentru care unii dintre noi au făcut o adevărată pasiune culinară. Nici nu este de mirare, având în vedere faptul că mămăliga acompaniază cu succes diverse feluri de mâncare, de la fasolea iahnie şi sarmale până la peştele cu mujdei de usturoi şi ficăţeii de pui. Ştiai însă că mălaiul poate deveni ingredientul principal al unui desert delicios? Este vorba despre o prăjitură care a devenit populară sub denumirea de mălai cu lapte. 

Dacă observați greșeala din acest desen înseamnă că aveți un IQ peste medie
Dacă observați greșeala din acest desen înseamnă că aveți un IQ peste medie
Doar una din cinci persoane, adică doar 20% dintre toți oamenii de pe planetă, au reușit să rezolve acest exercițiu care pare simplu la prima vedere. 

Orașul din România aflat la o oră de București care are trei plaje. Foto: Captură YouTube
Orașul din România aflat la o oră de București care are trei plaje. Puțini știu de avantajele unei escapade acolo
Un oraș din apropierea Capitalei se dovedește a fi o adevărată perlă ascunsă pentru bucureștenii care vor să tragă o fugăîn zilele libere pentru relaxare și distracție. 

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus