O femeie cu afecțiuni ginecologice și 4 copii, printre cei 51 de pacienti cu COVID internati la SJU Sfântu Gheorghe

spital
spital

51 de pacienţi testaţi pozitiv pentru coronavirus, şi alţi 7 suspecţi se află în prezent internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe. Printre persoanele confirmate se numără şi primul caz al unui pacient cu afectiuni ginecologice, dar si patru copii din grupa de vârstă 0-4 ani. În plus, doi pacienți se află în stare critică la Terapie Intensivă, informează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Dana Budeanu, în cea mai scurtă rochie! A desfăcut picioarele și s-a văzut TOT

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Noul pod feroviar de la Grădiștea, deschis circulației pe 1 iunie. Două ore cu trenul de la București la Giurgiu

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Nicolae Ciucă, despre varianta ca plafonul de impozitare a pensiilor să crească de la 2.000 de lei la 3.000 de lei de la 1 septembrie: Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva

Actual

Ciolacu: Nu văd alt cadru decât CSAT
Marcel Ciolacu intervine ferm. Dosarul caracatiței lui Florian Coldea să fie discutat în CSAT
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că dosarul de corupție în care este implicat generalul în rezervă Florian Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT.

Liderul PNL este convins că prezidențialele vor avea loc in septembrie
Nicolae Ciucă: Eu cred că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, ar fi cea mai mare greşeală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, despre o posibilă rupere a coaliţiei, în contextul candidaturilor separate la alegerile prezidenţiale, că el crede că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, precizând că ar fi cea mai mare greşeală. Liderul liberal a mai spus că în coaliţie au închis cu decizia să avem alegerile prezidenţiale în septembrie, dar că au fost tatonări care au apărut în spaţiul public.

Miron Mitrea a vorbit despre orisirea voturilor utile
Mitrea: Piedone ar trebuie să iasă din joc, este evident că a pierdut
Analistul politic Miron Mitrea este convins că luptă decisivă pentru câștigarea Primăriei Generale a Capitalei se va da între Nicușor Dan și Gabriela Firea, așa cum arată toate sondajele. În acest context, Mitrea este de părere că Piedone ar trebui să facă un pas înapoi și să se retragă, pentru că nu are șanse să câștige, dar prezența sa denaturează lupta care se dă între primii doi clasați și irosește "voturile utile" pentru înlocuirea actualului edil.

Accidentul în care au fost implicați tinerii (foto: ISU Dâmbovița)
Opt răniţi, în două accidente produse unul după altul în Dâmboviţa. Trei dintre victime sunt minore
Patru tineri au ajuns la spital, duminică seară, după ce maşina cu care circulau şi la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani s-a răsturnat în afara şoselei, pe un drum judeţean din Dâmboviţa. La scurt timp, s-a produs un alt accident cu patru persoane, între care trei copii.

Social

Jinga Constantin, în vârstă de 23 de ani, ar fi plecat de la locul de muncă în jurul orei 16.30. Foto poliția
Un tânăr de 23 ani din Buzău e căutat de familie și Poliție
Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Cândeşti este căutat de familie şi Poliţie, după ce a fost dat dispărut. Acesta a fost văzut ultima dată când a plecat de la locul de muncă.

Când poți lua zilele de concediu restante din 2023. Foto/Profimedia
Mai ai zile de concediu rămase din 2023? Iată ce trebuie să faci ca să le poți primi anul acesta
Angajaţii care nu şi-au luat cele 20 de zile legale minime de concediu de odihnă în 2022 pot solicita angajatorului să le acorde până la jumătatea anului 2024.

Scene terifiante! Un copil de doar 13 ani a murit înecat în balta de lângă un baraj. Foto/ISU
Sfârșit tragic pentru un copil de numai 13 ani. A murit înecat într-o baltă din zona Barajului Castranova din Dolj
Sfârșit tragic pentru un adolescent de numai 13 ani, care a murit înecat într-o baltă de lângă barajul Castranova, din județul Dolj. 

Foto/Arhivă
Accident grav în Maramureș. Două mașini au fost implicate. 6 persoane sunt rănite
Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune pe DN 18, în dreptul localității Tăuții de Sus, județul Maramureș. În urma impactului, 6 persoane au fost rănite.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

ÎPS Teodosie consideră că primele victime sunt copiii/ Foto: Inquam Photos
Ce spune Înaltpreasfințitul Teodosie despre "patima statului pe telefon"
Arhiepiscopul Tomisului consideră că utilizarea excesivă a telefonului mobil este "o patimă", chiar dacă nu are efectele directe ale unor vicii precu fumatul sau alcoolul. 

Stormy Daniels într-un documentar despre scandalul în care a fost implicată (Profimedia)a
Vedeta pentru adulți care l-a băgat pe Trump în procesul secolului îi mai dă o lovitură. Melanie ar trebui să-l părăsească ACUM!
Stormy Daniels, fosta vedetă porno din cauza căreia Donald Trump a fost condamnat penal, îi mai dă o lovitură de imagine fostului lider de la Casa Albă. Daniels a afirmat că Melanie ar trebuie să-l părăsească imediat, deoarece toate procesele a arătat ce fel de om este.

Poliția a deschis un dosar pentru vătămare din culpă pentru
Adolescent rănit grav la un eveniment de pe Aeroportul Arad, din cauza vântului puternic - VIDEO
Un adolescent de 16 ani a fost rănit grav în timpul unui concurs de drag race găzduit de Aeroportul Arad.  Tânărul a fost lovit de un cort luat de vânt.

Ziua de 3 iunie se poate dovedi una plină de provocări
Horoscop 3 iunie 2024. Tensiuni în cuplu și o despărțire dureroasă pentru nativi
Se anunță o zi agitată în dragoste pentru mai multe zodii. Gemenii socializeaza mai mult, Balanțele își fac ordine în priorități, iar Vărsătorii au conflicte cu superiorii. Iată ce au pregătit astrele!



Vezi emisiunile Realitatea Plus