Fără permis la volan: fiul unui poliţist din Olt a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

accident
accident

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cilieni, a murit, noaptea trecută, după ce a lovit cu maşina un cap de pod, iar autoturismul a fost cuprins de un incendiu. Tânărul este fiul ajutorului de şef de post din localitatea olteană şi nu avea permis de conducere, informează realitateadeolt.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Pensionarii români care vor avea parte de a doua recalculare a pensiei. Au șase luni la dispoziție

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Incident șocant în Parlament: doi deputați s-au BĂTUT! Parlamentar, lovit cu genunchiul în zona nasului
Incident șocant în Parlament: doi deputați s-au BĂTUT! Parlamentar, lovit cu genunchiul în zona nasului
Parlamentul României a fost scena unui incident șocant astăzi, când deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman s-au luat la bătaie în plină ședință. Potrivit surselor Realitatea PLUS, conflictul a început în plen, acolo unde cei doi politicieni au avut o ceartă aprinsă, iar tensiunile au escaladat rapid.

Disperarea lui Piedone! Amenințări în stil mafiot după dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „O să vă adun ca pe niște gunoaie!”
Disperarea lui Piedone! Amenințări în stil mafiot după dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „O să vă adun ca pe niște gunoaie!”
Amenințări în stil mafiot din partea lui Cristian Popescu Piedone, după dezvăluirile șocante făcute la Realitatea PLUS. Candidatul PUSL la Primăria Generală a Capitalei îi numește ”gunoaie” pe contestatarii săi și spune că dacă va câștiga alegerile va avea grijă ca aceștia să „dispară”. 

Dosarul accidentului de la 2 mai. Sfidare totală din partea tatălui șoferului drogat: Mihail Pascu a jucat cartea victimei
Dosarul accidentului de la 2 mai. Sfidare totală din partea tatălui șoferului drogat: Mihail Pascu a jucat cartea victimei
Sfidare totală din partea tatălui drogatului criminal de la 2 Mai. Prezent la Tribunal, alături de Miruna Pascu, într-un nou termen în dosarul drogurilor, Mihail Pascu a jucat cartea victimei și a spus că nu mai poate zâmbi pentru că totul se întoarce împotriva lui. În tot acest timp, Miruna Pascu a stat ascunsă mai bine de 50 de minute în toaletă pentru a scăpa de întrebările jurnaliștilor. 

Volodimir Zelenski si Klaus Iohannis
Klaus Iohannis: "Tocmai am avut o discuție telefonică aprofundată cu Președintele Volodimir Zelenski" - Despre ce au vorbit cei doi lideri
Klaus Iohannis anunță pe Twitter faptul că a avut o discuție telefonică cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Social

Angajat al ISC Iaşi, cercetat pentru luare de mită/ Foto: Inquam Photos
Angajat al ISC Iaşi, cercetat pentru luare de mită. Șpaga halucinantă cerută pentru a semna documentaţia necesară pentru recepţia unui bloc
Un angajat al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) Iaşi este cercetat pentru luare de mită. Conform procurorilor anticorupție, bărbatul ar fi cerut 6 sisteme de aer condiţionat cu module Wi-Fi pentru a semna documentaţia necesară pentru recepţia unui bloc.

Lucrari la reteaua de termoficare
Sute de blocuri rămân fără apă caldă în București. Lucrările de reparații la rețeaua de termoficare vor dura mai multe zile
Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, marţi, lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele reţelei termice primare, în zone din sectoarele 1, 2, 3 şi 6 ale Capitalei. Apa caldă va fi sistată în sute de blocuri în următoarele zile.

Bărbat condamnat la închisoare pentru jaf, în Italia, prins pe aeroportul din Craiova/ Foto: Inquam Photos
Bărbat condamnat la închisoare pentru jaf, în Italia, prins pe aeroportul din Craiova
Un bărbat în vărstă de 42 de ani, condamnat la doi ani şi 11 luni de închisoare în Italia pentru jaf, a fost prins pe aeroportul din Craiova. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova pentru confirmarea mandatului de arestare.

Mesaj RO-Alert
Urs pe străzile din Sinaia. Populația a fost avertizată prin RO-Alert
Un urs pune pe jar autoritățile din Sinaia. A fost emis mesaj RO-Alert.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Care sunt cele mai inteligente zodii, conform astrologilor. Află dacă te numeri printre nativii cu un IQ ridicat/ Foto: Profimedia
Care sunt cele mai inteligente zodii, conform astrologilor. Află dacă te numeri printre nativii cu un IQ ridicat
Inteligenţa nu este măsurată întotdeauna în funcţie de IQ. De fapt, există chiar mai multe tipuri de inteligență, de la cea emoțională - despre care se vorbește tot mai mult în ultimii ani - și până la cea psihică. 

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: "Piedone e un bichon al Statului Paralel". Cum se câștigă alegerile: "Românii sunt chinuiți de clanuri"
Cristian Popescu Piedone este un bichon controlat de caracatița lui Coldea. Este declarația explozivă făcută de Cozmin Gușă, în exclusivitate la Realitatea Plus, la Culisele Statului Paralel. Candidatul independent la prezidențiale a mai spus că actualul primar al sectorului 5 este ținut în lesă de clanurile mafiote din care face parte și le protejează. 

Ești un geniu dacă poți depista "intrusul" din imagine în mai puțin de 8 secunde! Doar 1 din 10 români trece testul/ Captură foto
Ești un geniu dacă poți depista "intrusul" din imagine în mai puțin de 8 secunde! Doar 1 din 10 români trece testul
O iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid a devenit viral. Trebuie să privești atent poza de mai jos și să încerci să descoperi unde se află iepurele, de fapt. Doar cei isteți reușesc.

Vino la cea mai mare parada moto din lume!
Vino la cea mai mare paradă moto din lume! VIDEO
Argeșul se pregătește să scrie istorie în lumea moto! Pe 15 iunie se organzează cea mai mare PARADĂ MOTO din lume. Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto. Participarea la paradă este deschisă tuturor, all brands, iar echipamentul este obligatoriu. Este o invitație la ceva unic în România, iar acțiunea va fi certificată de reprezentanții Guinness World Records.



Vezi emisiunile Realitatea Plus