Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume

Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume
Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume

Moneda Euro a fost sărbătorită marţi la sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansare.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce a făcut Ion Iliescu de faţă cu procurorii, în cazul Mineriadei din 1990. Dezvăluirea uimitoare despre fostul preşedinte

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Sebastian Burduja
Sebastian Burduja, la lansarea candidaturii: Suntem datori să oferim bucureștenilor o opțiune cu adevărat liberală
Sebastian Burduja și-a lansat candidatura pentru Primăria Generală.

Distributia pensiilor
Poşta Română anunţă că a început distribuirea în avans a pensiilor aferente lunii mai
Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat, precizează compania.

Mititei
Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mănâncă de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care există îndoieli privind calitatea
Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea şi care nu au înscrisă, pe etichetă, data limită de consum sau dacă aceasta este modificată sau depăşită, transmite directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, având în vedere că în această perioadă din an românii sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici şi bere.

Traian Basescu
Traian Băsescu, atac dur la Coldea: "Are un comportament public neadecvat. SRI ar trebui să ia măsuri. Poate deveni un risc de securitate națională"
Fostul președinte Traian Băsescu afirmă că ar fi nevoie de o anchetă oficială cu privire la comportamentul generalului (r) Florian Coldea, după ce fostul prim-adjunct al SRI a fost implicat într-un scandal într-un club de lux din Dubai.

Economie

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU
CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a semnat azi, 26 aprilie a.c., un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a Emiratelor Arabe Unite (EAU), evenimentul având loc în marja celei de-a treia sesiuni a Comitetului mixt al Guvernului României și al Guvernului emiratez.

Foto/Arhivă/Profimedia
Cifrele dezastrului, în România. Deficitul bugetar a crescut cu aproape 7 miliarde de lei într-o singură lună!
Deși premierul Ciolacu anunță că „sunt bani pentru toate”, economia dă semne că se sugrumă. Deficitul bugetar s-a majorat cu aproape 7 miliarde de lei, doar într-o singură lună, ajungând la un total de aproape 36 de miliarde de lei.

Marcel Ciolacu: „Lucrurile sunt sub control. Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori”
Marcel Ciolacu: „Lucrurile sunt sub control. Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori”
Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile românilor, inclusiv pentru profesori.

Foto/Arhivă/Profimedia
România e în frunte. La deficit comercial. Importul masiv de medicamente a mărit gaura din buget
Uniunea Europeană a înregistrat un deficit major datorat scăderii imense a vânzărilor de medicamente în afara UE și a importului masiv. România e în fruntea listei, cu o gaură de 332 de milioane de euro.

Ultimele stiri

Mici de Dedulesti, Dealu Negru
Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusă chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"
Se apropie sărbătoarea de 1 mai atunci când toată lumea mănâncă tradiționalii mici. Cu toate acestea, rețele diferă semnificativ. Printre acestea sunt câteva care au devenit renumite la nivelul întregii țări. Rețeta de mititei ca pe Dealul Negru este una râvnită de mulți.

Bijuterii
Bijuterii care pot rămâne moștenire, noul trend în țara noastră
Românii investesc în bijuteriile cu diamante care pot fi lăsate moștenire. Piatra este una neprețuită, spun specialiștii, iar piața din țara noastră a devenit o pârghie pentru străinii care vor să investească aici. De la cercei, brățări, până la cele mai sofisticate inele cu pietre semiprețioasă și diamante bătute în aur, toate sunt unice. Lucrătura minuțioasă din fiecare bijuterie satisface până și cele mai sofisticate gusturi și stiluri. (articol publicitar)

Salcie de florii
Salcia, simbolul Floriilor: Care e motivul acestei tradiții deosebite
Salcia, simbolul sărbătorii de Florii, este înconjurată de legende, fiind considerată un protector al roadelor şi locuinţelor în cultul bisericesc, dar reprezintă şi una dintre soluţiile în combaterea eroziunii şi stabilizarea solului, având şi proprietăţi medicinale.

Strategie in alb si negru
Strategie în alb și negru. Ediția din 27 aprilie 2024
„Strategie în ALB & NEGRU”, o emisiune care vă pune mintea la încercare! 



Vezi emisiunile Realitatea Plus