Dorel lovește din nou! Drum proiectat peste rețeaua de electricitate, în județul Alba

drumuri
drumuri

O lucrare marca Dorel copiază cea de-a șaptea minune a celebrului oraș Caracal. Miracolul se întâmplă în Munții Apuseni, unde constructorii unui drum au făcut tot posibilul ca în mijlocul arterei de circulație să existe un stâlp de electricitate, relatează realitateadealba.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

10 orașe mai puțin cunoscute din Bulgaria pentru o vacanță de vară memorabilă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Părinții și copiii sunt așteptați la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă de Ziua Copilului

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Ministerul Energiei: Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii

Actual

Florian Coldea ar fi acuzat de trafic de influență (Inquam Photos/Saul Pop)
Generalii Coldea și Dumbravă, audieri maraton la DNA! Avocatul Trăila ar fi făcut înțelegere cu procurorii. Cel puțin un suspect ar putea fi reținut- SURSE
Statul Paralel condus de Florian Coldea și Dumitru Dumbravă se prăbușește după ce Realitatea PLUS a difuzat în exclusivitate înregistrări în care se explica manevra prin care se aranjau verdictele în dosare. După mai bine de 12 ore continua audierile bombă la sediul DNA. Potrivit unor surse citate de Anca Alexandrescu, avocatul Doru Trăilă ar fi făcut denunțuri și cel puțin o persoană ar urma să fie reținută. În aceste condiții, audierile s-ar putea prelungi de-a lungul nopții, potrivit acelorași surse.

Ciolacu își dorește ca instituțiile statului să-și facă treaba
Ciolacu, despre audierea maraton a lui Coldea: Observ activitate la DNA, văd că nici la oamenii politici nu s-a ținut cont de vreo culoare politică. Lucrurile sunt într-o normalitate
Premierul Marcel Ciolacu a declarat despre audierea fostului adjunct al SRI Florian Coldea la DNA că ”lucrurile sunt într-o normalitate”. Șeful guvernului a evitat însă un comentariu direct, afirmând că mai întâi trebuie să se pronunţe magistrații, subliniind că „nu judecăm la televizor oamenii".

Fenomen spectaculos pe cerul României: Fulgere mov. Unde s-au putut observa
Fenomen spectaculos pe cerul României: fulgere mov. Unde s-a putut observa?
Locuitorii din Arad au fost martorii unui fenomen incredibil care a luminat cerul în nuanțe fascinante de mov. Fulgerele mov, un spectacol rar și impresionant, au captivat atenția tuturor și au transformat noaptea într-un eveniment de neuitat.

Marea Neagră a fost invadată de o specie periculoasă din cauza războiului cu Ucraina
Marea Neagră a fost invadată de o specie periculoasă din cauza războiului cu Ucraina. „Să cazi în apă este chiar mai grav decât să te îneci”
Apele Mării Negre, o zonă marină cunoscute pentru bogăția sa biologică și pentru rolul important pe care îl joacă în ecologia regiunii, au fost recent tulburate de apariția unui animal neobișnuit într-un număr foarte mare. Experții au fost surprinși de apariția acestuia și au venit cu o serie de ipoteze pentru a explica ce a putut duce la această invazie.

Social

Luptele de culise din B1TV, demascate de Bobby Păunescu
Luptele de culise din B1 TV, demascate de Bobby Păunescu. Cum a servit postul TV interesele Statului Paralel și cine a fost „cârtița” generalului negru
Știrile despre audierea „generalului negru” Florian Coldea au făcut înconjurul mass mediei din România. Cu toate acestea, postul B1TV a acordat putin timp de emisie acestui subiect. Bobby Păunescu, fondatorul postului de televiziune, a făcut, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, o serie de dezvăluiri despre luptele de culise de la vârful redacției si infiltrații serviciilor secrete care au schimbat politica editorială a postului.  

Premierul a sugerat că dacă se reduce numărul de angajați, salariile pot crește mai mult
Ciolacu le taie angajaților din Guvern speranțele de majorări salariale mai mari de 10%. "Eu nu cedez la șantaj. Dacă nu vă mai convine, dați-vă demisia!"
Premierul Marcel Ciolacu le taie speranțele angajaților din Guvern care sperau să obțină o majorare de salariu mai mare de 10%. Șeful guvernului apreciază că este vorba despre o tentativă de a-i forța mâna, pe fondul anului electoral, la care el nu va ceda. 

Nicolae Ciucă a vizitat expoziția Agriplanta-Romagrotec. Foto: Facebook
Nicolae Ciucă a vizitat expoziția Agriplanta-Romagrotec de la Fundulea. Ce spune liderul PNL despre strategiile de dezvoltare rurală
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită la expoziția Agriplanta-Romagrotec de la Fundulea, evenimentul care adună în fiecare an reprezentanții industriei agricole și alimentare din România. În cadrul acestei vizite, Nicolae Ciucă a apreciat potențialul înalt al sectorului agricol, dar a subliniat că acesta încă nu și-a atins în întregime potențialul.

Noile reglementări impun totuși o serie de condiții
Se ieftinește DIVORȚUL. Care sunt noile condiții și tarife pentru partaj?
Românii care nu mai vor să formeze un cuplu în fața legii pot divorța mai ieftin. Și taxele de partaj vor scădea. Guvernul a aproba joi un proiect de hotărâre în acest sens.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Accident rutier mortal în Italia. Un român a decedat după ce mașina sa s-a izbit de un camion
Accident rutier mortal în Italia. Un român a decedat după ce mașina sa s-a izbit de un camion
Un român de 30 de ani și-a pierdut tragic viața în Italia, în urma unui accident rutier devastator. Incidentul a avut loc pe o șosea din Santa Maria Maddalena, în provincia Rovigo din Veneto, în noaptea dintre 22 și 23 mai. Bărbatul, aflat la volanul unui SUV, a intrat în coliziune cu un camion, impactul fiind fatal.

Trucuri esențiale pentru o recoltă bogată de ardei. Ce se pune la rădăcina lor
Trucuri esențiale pentru o recoltă bogată de ardei. Ce se pune la rădăcina lor
Pentru a avea o recoltă bogată de ardei în această vară, este esențial să urmezi câteva sfaturi importante. Ardeii sunt legume populare și sănătoase, iar îngrijirea corespunzătoare poate asigura o producție abundentă. Agricultorii iscusiți știu exact ce trebuie să facă pentru a obține ardei mari și frumoși.

Dieta cu ouă, cu care dai jos 10 kg în doar 7 zile
Dieta cu ouă, cu care dai jos 10 kg în doar 7 zile. Sățioasă și simplu de tinut
Dieta cu ouă. Lupta cu pierderea kilogramelor este una dintre cele mai dificile sarcini, iar noi căutăm mereu cele mai eficiente sfaturi și modalități de a duce la capăt această luptă.

Un alt milionar celebru, din România, îi urmează calea lui Irinel Columbeanu. Bărbatul a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment
Un alt milionar celebru, din România, îi urmează calea lui Irinel Columbeanu. Bărbatul a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment
După Irinel Columbeanu și Alex Rădulescu, un alt milionar român, Ion Măgădan, a ajuns la sapă de lemn. Tribunalul a declarat falimentul companiei sale, Miro SA, în urmă cu șase ani, iar lichidatorul încearcă încă să recupereze din bunurile rămase.



Vezi emisiunile Realitatea Plus