Coșmar pentru o tânără din județul Suceava. A fost bătută și sechestrată chiar de iubitul ei

agresiune suceava
agresiune suceava

O tânără de 19 ani din Ostra, județul Suceava, a fost sechestrată și bătută de iubitul ei. Oamenii legii au dispus reţinerea agresorului pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă, scrie realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Apare o nouă televiziune în România. Propune un concept diferit, nu mai ai nevoie de cablu

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Irina Fodor, despre experiența de la Asia Express: „Aș duce, dacă e nevoie, și cafele la Asia Express!“

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Divertiland Water Park își deschide porțile săptămâna viitoare, pe 15 iunie. Noutățile din acest an!

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Divertiland Water Park își deschide porțile săptămâna viitoare, pe 15 iunie. Noutățile din acest an!

Actual

După 2 zile de la incident, disfuncționalitatea nu fusese încă remediată
Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket Kaufland din Bucureşti. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul
Incident șocant într-un supermarket din Capitală. O bunică și nepotul ei s-au electrocutat la cumpărături din cauza unui cablu neizolat. Femeia a leșinat, iar copilul a ajuns și el la spital după accidentul care s-a produs la magazinul Kaufland din Străulești.  De vină se pare că ar fi un cablu neizolat, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, informează Realitatea Plus.

Compania regretă accidentul și transmite că a fost remediat
Reacția Kaufland după ce o bunică și nepotul ei au fost curentați la un magazin din București
Conducerea Kaufland România a reacționat după incidentul grav produs la un magazin din București, în urma căreia un copil și bunica sa au fost curentați. Compania a anunțat că defecțiunea a fost remediată și că ține legătura cu familia care a avut de suferit.

Mama șoferului drogat scapă de controlul judiciar. Miruna Pascu a primit o decizie favorabilă din partea Tribunalului București
Mama șoferului drogat scapă de controlul judiciar. Miruna Pascu a primit o decizie favorabilă din partea Tribunalului București
Mama lui Vlad Pascu a fentat legea. Miruna Pascu a scăpat de măsura controlului judiciar, în urma deciziei luată de magistrați.

Președintele Toyota a recunsocut acuzațiile și a cerut scuze (Profimedia)
Cutremur pe piața auto din Japonia. Cele mai mari compani, în frunte cu Toyota, acuzate că au falsificat testele de siguranță
Scandalul testelor de siguranță auto contrafăcute zguduie Japonia. Anchetatorii au descins la sediul gigantului Toyota, dar ancheta vizează alte patru nume rivale la fel de sonore: Mazda, Honda, Suzuki și Yamaha. Toate cele cinci companii sunt suspectate că au "cosmetizat" rezultatele testelor, pentru a-;i prezxenta autoturismee ca fiind mai singtre decât în realitate.

Social

Panică pentru doi turiști la întâlnirea cu un urs pe Jepii Mari.
Panică pentru doi turiști la întâlnirea cu un urs pe Jepii Mari. Oamenii au sunat la 112 ca să scape de pericol
Doi turiștii aflaţi pe traseul Jepii Mari au avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care s-au întâlnit cu un urs. Panicați, aceștia au sunat la 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor.

Cel mai vânat hacker din Spania a fost prins în România
Cel mai vânat hacker din Spania a fost prins în România. Infractorul avea peste 300 de plângeri și strânsese din escrocherii peste 10 milioane de euro
Presa din Spania jubilează la aflarea veștii că cel mai căutat hacker din această țară a fost prins în România. Bărbatul dovedea o agilitate ieșită din comun și folosea nu mai puțin de 55 de identități false pentru a ”jongla” cu cei 10 milioane de euro furați.

Accident rutier pe DN24. Impact puternic între un autoturism și o autoutilitară, soldat cu patru victime
Accident rutier pe DN24. Impact puternic între un autoturism și o autoutilitară, soldat cu patru victime
Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN24, în județul Vaslui. Oamenii legii au transmis că este vorba despre o coliziune între un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului patru oameni au fost răniți.

Judecătoria a luat o decizie în cazul sirianului care a vrut să incendieze Ambasada Israelului
Instanța a luat o decizie în cazul sirianului care a vrut să incendieze Ambasada Israelului
Judecătoria Sectorului 4 a luat prima decizie în cazul sirianului care a pus pe jar brigăzile antitero în urmă cu două zile când a încercat să-și dea foc în fața Ambasadei Israelului din Bucureşti și a aruncat un cocktail molotov în ușa instituției

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 832: Kievul susține că Ucraina susţine că a lovit un sistem de rachete în interiorul teritoriului rusesc folosind arme occidentale/ Captură video
Război în Ucraina, ziua 832: Kievul susține că Ucraina susţine că a lovit un sistem de rachete în interiorul teritoriului rusesc folosind arme occidentale - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua cu numărul 832 de conflict armat cu Rusia. Kievul susţine că a lovit un sistem de rachete în interiorul teritoriului rusesc folosind arme occidentale. Nu este clar dacă armele folosite în lovitura descrisă de ministrul guvernului ucrainean Iryna Vereshchuk au fost furnizate de SUA.

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc
Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc
Ciorba de fasole verde este un fel de mâncare apreciat de mulți români. Este o mâncare tradițională românească plină de savoare și gust. La prima vedere, rețeta pare simplă, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Explozia aplicațiilor de shopping a agrvat fenomenul (Profimedia)
6 semne că ești dependent de cumpărături și de a risipi bani. Dacă le aveți, este bine să luați URGENT măsuri
Dacă simți dorința irezistibilă de a cheltui bani la cumpărături, s-ar putea să fi dezvoltat o formă de dependență care se poate dovedi extrem de păguboasă.  Psihiatrii și psihologii au studiat serios acest aspect și i-au găsit o titulatură științifică: tulburare de cumpărare compulsivă. Care sunt semnele că suferiți de așa ceva?

Lista sticlelor și ambalajelor care nu sunt acceptate la reciclare. SGR anunță cum poți primi banii înapoi pe ele
Lista sticlelor și ambalajelor care nu sunt acceptate la reciclare. SGR anunță cum poți primi banii înapoi pe ele
Românii au intrat în hora reciclării și fac eforturi mari pentru a proteja mediul, dar și a promova sustenabilitatea. Un lucru este mai puțin știut și anume, acela de a recicla sticlele și ambalajele care nu sunt acceptate de aparatele SGR. Află cum poți recupera banii de pe acele ambalaje.



Vezi emisiunile Realitatea Plus