Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea vor da piept cu procurorii anticorupție

Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea, în fața procurorilor
Continuă audierile în dosarul TelDrum: Fiul și fosta soție a lui Dragnea, în fața procurorilor

Continuă audierile în dosarul TelDrum. După ce iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a trecut pragul procurorilor pentru a fi audiată în calitate de martor, anchetatorii îi așteaptă la audieri și pe fosta soție a lui Dragnea dar și pe fiul fostului lider PSD. Totul, în dosarul în care sunt anchetate fapte de corupție, relatează Realitatea PLUS.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. O greşeală s-a strecurat în imaginea din parc. Fii atent la detalii

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

CSM a refuzat să o suspende din funcție pe judecătoare
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, mutată la altă instanță. Magistratul a întrebat dacă unul dintre copiii morți este în sală
Judecătoarei Ancuța Popoviciu, care judecă procesul lui Vlad Pascu, se va transfera la o altă instanță, de la 1 iunie. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.

Bătaie în Parlament. Sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe Florin Roman: 50% din salariu
Bătaie în Parlament. Sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe Florin Roman: 50% din salariu
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen.

Femeie muşcată de doi câini agresivi, la Mureș! A fost transportată de urgență la spital
Femeie muşcată de doi câini agresivi, la Mureș! A fost transportată de urgență la spital
O femeie de 38 de ani din oraşul Luduş, judeţul Mureş, a fost atacată de doi câini agresivi, rasa Presa Canario, cu urechile cupate şi care erau ţinuţi în curtea localului public unde lucra victima. Femeia a fost traportată la spital, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, după ce a pipăit o fată de 9 ani într-un microbuz/ Arhivă foto
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, după ce a pipăit o fată de 9 ani într-un microbuz
Un bărbat de 59 de ani este cercetat de procurorii din judeţul Olt pentru agresiune sexuală, după ce a pipăit o fată de nouă ani în timp ce se aflau într-un microbuz. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024
Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire
Iunie, prima lună de vară, este considerată o perioadă specială pentru iubire și relații. Cele 30 de zile care urmează sunt încurajate de planetele care se aliniază în favoarea cuplurilor, pregătind scenariul pentru evenimente și întâlniri care vor schimba cursul destinului. În această lună magică, dragostea și pasiunea vor fi la ea acasă, dar astrologii ne avertizează că vor exista și momente de tensiune și confruntare.

În valoare netă, sumele primite anul acesta sunt mai mici
Voucherele de vacanță, impozitate cu 20%, Ce angajați vor primi mai puțini bani decât anul trecut?
Deși pe hârtie valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024, anumite categorii de salariați vor benefica de o sumă mai mică decât anul trecut, din cauza impozitării cu 20%.

Viktor Orban. Foto: Profimedia
Viktor Orban se opune mandatului de arestare împotriva lui Netanyahu: „Propunerea este absurdă şi ruşinoasă”
Premierul ungar Viktor Orban a calificat marţi drept "absurdă" şi "ruşinoasă" cererea procurorului-şef al Curţii Penale Internaţionale (CPI) de emitere a unui mandat de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru crime de război şi crime împotriva umanităţii în războiul din Fâşia Gaza.

Reacția cățelului a strânit un val de emoție (captură video)
Dosar penal pentru o tânără din Iași care și-a lovit cățelul cu geanta. Val de reacții în spațiul virtual - VIDEO
O tânără din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a fost filmată în timp ce lovește un cățel cu geanta, iar imaginile distribuite pe rețelele de socializare au fost văzute și de polițiștii. Femeia riscă să fie condamnată pentru rănirea animalului de companie

Justiţie

Angajat al ISC Iaşi, cercetat pentru luare de mită/ Foto: Inquam Photos
Angajat al ISC Iaşi, cercetat pentru luare de mită. Șpaga halucinantă cerută pentru a semna documentaţia necesară pentru recepţia unui bloc
Un angajat al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) Iaşi este cercetat pentru luare de mită. Conform procurorilor anticorupție, bărbatul ar fi cerut 6 sisteme de aer condiţionat cu module Wi-Fi pentru a semna documentaţia necesară pentru recepţia unui bloc.

Lectia de drept
Lecția de drept: Domeniul fiscal - cele mai frecvente fapte de fals intelectual
Lecția de drept: Domeniul fiscal - cele mai frecvente fapte de fals intelectual

Marcel Gâfu a mai fost primar în trecut
Candidatul PSD la o primărie din Vaslui a fost arestat. Bărbatul care a vrut să-i mituiască pe polițiști va aștepta rezultatul din spatele gratiilor
Situație inedită în județul Vaslui. Candidatul PSD la funcția de primar într-o localitate a fost arestat luni seară, după ce a vrut să-i mituiască pe polițiștii de la „Economic” care au dat amenzi la magazinul soției sale. În 2016, Cătălin Cherecheș a fost ales primar al municipiului Baia Mare, deși se afla în arest preventiv.

Prof. dr. univ. Iulia Motoc este primul magistrat român ales la CPI
Judecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și 3 lideri Hamas
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale, condus de românca Iulia Motoc, se va pronunţa asupra cererii de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apărării Yoav Gallant şi a trei lideri principali ai grupării islamiste palestiniene Hamas, pentru presupuse crime de război şi crime împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza.



Vezi emisiunile Realitatea Plus