Accident teribil în Bistrița-Năsăud: Trei persoane, printre care și un bebeluș de 9 luni, lovite de o mașină, pe trotuar

Accident teribil în Bistrița-Năsăud: Trei persoane, printre care și un bebeluș de 9 luni, lovite de o mașină, pe trotuar
Accident teribil în Bistrița-Năsăud: Trei persoane, printre care și un bebeluș de 9 luni, lovite de o mașină, pe trotuar

În această dimineață, pe Drumul Județean 154, în localitatea Șieuț, din județul Bistrița-Năsăud, a avut loc un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite. Este vorba despre două femei și un bebeluș de 9 luni, care se aflau pe un trotuar, relatează realitateadebistrita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Vine războiul în România? Mircea Geoană a dat alarma despre Putin

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Localariii se plâng că repartitoarele le măresc facturile
Facturi de coșmar pentru bucureștenii care au repartitoare. Sumele sunt uriașe, deși iarna a fost blândă
Facturile la căldură au explodat pentru bucureștenii care au repartitoare. Deși am avut o iarnă extrem de blândă, mai mulți oameni s-au trezit că au de plătit la întreținere chiar și 1.000 de lei. 

Din biserica de lemn nu a mai rămas nimic în picioare (foto: ISU Alba)
O biserică din județul Alba s-a făcut scrum, în noaptea de Înviere. Poliția a deschis dosar penal
O biserică dintr-un sat din județul Alba a fost distrusă complet într-un incendiu, în noaptea de Înviere. Focul puternic a izbucnit în localitatea Ghioncani, la biserica din lemn în care se aflau mai mulți localnici. 

Nicolae Ciucă a asistat smerit la slujbă
Nicolae Ciuca, imagine inedită. Liderul PNL, smerit, în noaptea de Înviere într-o mănăstire în care a slujit Arsenie Boca
Imagine inedită cu șeful liberalilor în seara de înviere. Al doilea om în stat, președintele Senatului Nicolae Ciucă a fost fotografiat alături de credincioși la Mănăstirea Brâncoveanu, din localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov. 

Majoritatea marilor magazine sunt închise pe 5 mai
Ce magazine sunt deschise în prima și a doua zi de Paște. Programul complet
Dacă nu v-ați făcut cumpărăturile sau ați descoperit în această dimineață că vă mai lipsește ceva, în prima zi de Paște va fi destul de greu să găsiți un magazin deschis, cel puțin din marile rețele comerciale. În aceste condiții, micile magazine de proximitate și benzinăriile sunt locurile de unde vă puteți aproviziona. 

Social

Parohia Ortodoxă Română Sfântul "Iosif cel Milostiv" Carignano, Italia
Bisericile ortodoxe și greco-catolice românești din Italia, pline de credincioşi în noaptea de Înviere
Cele 300 de biserici ortodoxe româneşti din Italia, la fel ca cele câteva zeci greco-catolice, au fost pline până dimineaţă de mii de conaţionali, care chiar după mulţi ani plecaţi din ţară îşi doresc ca sărbătorească Paştele ca în România.

Modificarea îi poate afecta pe unii români
Capcana ascunsă din nou lege a pensiilor. Ce tip de pensie dispare de la 1 septembrie?
Noua lege a pensiilor prevede dispariția unei forme de pensie, cea acordată pentru stagiul minim de cotizare. Practic, cei care vor ieși din câmpul muncii înainte de vârsta prevăzută, fără a avem motive întemeiate, vor fi depunctați pentru acest lucru.

Nicolae Ceaușescu la ultimul său discurs (21 decembrie 1989 - Profimedia)
Planul nebunesc al lui Ceaușescu. Cum voia să asigure încălzirea Bucureștiului în anii `90?
La sfârșitul anilor '80, România era o țară distrusă din punct de vedere economic. Nicolae Ceaușescu făcuse toate greșelile posibile, de la decizia de plată anticipată a datoriei externe, o datorie creată pentru a construi o industrie uriașă, dar păguboasă, până la revenirea în piața comună comunistă CAER, când nu mai exista niciun avantaj. Ca urmare, economia națională ajunsese precum o conductă veche, la care orice cârpeala într-un loc provoca o fisură în altul. Exportul de orice devenise o directivă obsesivă, iar unul dintre planurile nebunești ale lui Ceaușescu era ca în anii '90 să deconecteze noile cartiere din București de la termoficare și să alimenteze blocurile cu cărbune.

Foto/Arhivă/Profimedia
Scene de groază, în Timiș, de Sâmbăta Mare. Un bărbat și-a dat foc în fața fiului și nepotului
Scene de groază, într-o localitate din Timiș, acolo unde un bărbat de 53 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor. Acesta a turnat benzină pe el, după care și-a dat foc. Șansa sa a fost că l-au salvat fiul și nepotul său. 

Ultimele stiri

Imagini cu bizarul incident au fost transmise de presa amerciană
Un autoturism s-a izbit de poarta Casei Albe, şoferul a murit pe loc. Incident bizar la Washington
Incident bizar la Washington D.C. Un vehicul s-a izbit violent de poarta Casei Albe. sediul președinției Statelor Unite, iar bărbatul aflat la volan a fost găsit mort.

După modelul lui Stalin, Putin vrea să păstreze ce a ocupat (Profimedia)
Război în Ucraina, ziua 802. Șeful CE, atac fără precedent la adresa lui Putin. Ținta lui este lumea occidentală
Rusia reprezintă o amenințare existențială pentru Uniunea Europeană. Este semnnalul de alarmă al șefului diplomației europene, Josep Borrell. Oficialul a atras atenția asupra faptului că președintele rus Vladimir Putin reprezintă un risc major pentru stabilitatea și securitatea regiunii. 

Conflictele, crizele economice și încălzirea globală afectează recoltele mondiale
Val de scumpiri ale alimentelor de bază, la nivel mondial. Specialiștii trag un semnal de alarmă
Alerta la nivel mondial. Prețurile alimentelor au crescut a doua lună consecutiv, iar cel mai grav este faptul că scumpirile se înregistrează la produse de bază precum carne, uleiuri vegetale şi cereale. Practic, această evoluție a contracarat scăderile de preţuri pentru zahăr şi lactate.

Echipele de salvare nu au mai putut face nimic (foto: ISU Alba)
Tragedie în prima zi de Paște. Un șofer a fost lovit de tren, pentru că s-a aventurat să traverseze calea ferată, deși semnalul era roșu
Sfârșit tragic pentru un șofer din Alba, chiar în prima zi de Paște. Bărbatul s-a aventurat să traverseze calea ferată, deși semnalul era roșu. Din nefericire, chiar în acel moment un tren personal a lovit în plin autoturismul. Pasagerii nu au suferit vătămări.



Vezi emisiunile Realitatea Plus