12 persoane implicate într-un accident rutier petrecut în județul Covasna! A fost activat PLANUL ROȘU

 12 persoane implicate într-un accident rutier petrecut în județul Covasna! A fost activat PLANUL ROȘU
12 persoane implicate într-un accident rutier petrecut în județul Covasna! A fost activat PLANUL ROȘU

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, astăzi, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DJ121, între localitățile Imeni și Zăbala, județul Covasna, informează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Mesaje și urări de Florii. Cele mai frumoase felicitări și SMS-uri pentru cei își serbează ziua numelui

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Distributia pensiilor
Poşta Română anunţă că a început distribuirea în avans a pensiilor aferente lunii mai
Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat, precizează compania.

Mititei
Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mănâncă de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care există îndoieli privind calitatea
Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea şi care nu au înscrisă, pe etichetă, data limită de consum sau dacă aceasta este modificată sau depăşită, transmite directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, având în vedere că în această perioadă din an românii sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici şi bere.

Traian Basescu
Traian Băsescu, atac dur la Coldea: "Are un comportament public neadecvat. SRI ar trebui să ia măsuri. Poate deveni un risc de securitate națională"
Fostul președinte Traian Băsescu afirmă că ar fi nevoie de o anchetă oficială cu privire la comportamentul generalului (r) Florian Coldea, după ce fostul prim-adjunct al SRI a fost implicat într-un scandal într-un club de lux din Dubai.

Strada surpata in Cluj-Napoca
O nouă alunecare de teren, pe o stradă din Cluj-Napoca de această dată. O stradă s-a surpat pe o lungime de 20 de metri
O alunecare de teren s-a prosus pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale.

Social

Salcie de florii
Salcia, simbolul Floriilor: Care e motivul acestei tradiții deosebite
Salcia, simbolul sărbătorii de Florii, este înconjurată de legende, fiind considerată un protector al roadelor şi locuinţelor în cultul bisericesc, dar reprezintă şi una dintre soluţiile în combaterea eroziunii şi stabilizarea solului, având şi proprietăţi medicinale.

Compania a dat vina pe starea infrastructurii
Record negativ la CFR. Un tren Pitești-București a ajuns în Gara de Nord cu peste 5 ore întârziere
Record de întârzierea la CFR. Un tren Pitești-București a ajuns în Gara de Nord cu 5 ore întârziere. În urma unui schimb de comunicate între companiile implicate, CFR Sa si CFR Călători, cea din urmă a precizat că doar garnitura a întârzia, nu și pasagerii

O judecatoare a amânat cu o jumătate de an peste 40 de procese
O judecătoare a pus pe jar CSM printr-un record negativ: A amânat peste 40 de procese, într-o singură zi
O judecătoare din Iași a atins un adevărat record în România: Într-o singură zi, a amânat pe bandă rulantă 44 de procese. După ce presa locală a semnalat cazul, Consiliul Superior al  Magistraturii a reacționat și a trimis un comunicat prin care își prezintă decizia.

Reguli noi pentru românii care stau la bloc. Sunt obligatorii pentru toți locatarii
Reguli noi pentru românii care stau la bloc. Sunt obligatorii pentru toți locatarii
Reguli noi pentru cei care stau la bloc. Dacă unul din vecini a cauzat o pagubă, cum ar fi o inundație, noile legi prevăd sancțiui dure în cazul în care refuză să remedize efectele. La fel dacă unul dintre locatari face anumite lucrări fără a solicita acordul celorlalți vecini.

Ultimele stiri

Strategie in alb si negru
Strategie în alb și negru. Ediția din 27 aprilie 2024
„Strategie în ALB & NEGRU”, o emisiune care vă pune mintea la încercare! 

Traian Băsescu
Băsescu, despre alegerea lui Cîrstoiu drept candidat al alianţei PSD-PNL: Este o probă exact a incompetenţei oamenilor politici
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea lui Cîrstoiu pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL dovedeşte ”incompetenţa” liderilor celor două formaţiuni. Băsescu argumentează că, prin această decizie, cei doi preşedinţi de partid au umilit organizaţiile locale, pierzând astfel susţinerea acestora.

Politia, accident la Orastie
Tragedie fără margini la Orăștie. O fetiță de 4 ani a sărit în fața unei mașini. Micuța a murit la scurt timp, la spital
O fetiţă de patru ani din Orăştie, lăsată nesupravegheată, a sărit în faţa unei maşini, fiind grav rănită. Copila a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate, apoi transferată la Spitalul de Copii din Timişoara, unde a murit. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Scrumbie
Cum să faci cea mai bună scrumbie la cuptor
Scrumbia este un pește extraodinar, gustos și plin de nutrienți. Primăvara este sezonul în care te poți bucura din plin de scrumbie, iar felul în care o poți pregăti poate face diferența între o delicatesă și o mâncare banală. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus