Stănescu despre scrisoarea anti-Dragnea: „Nici eu nu ştiu, am auzit din presă“

14 Septembrie 2018
Paul Stănescu
Paul Stănescu

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a declarat că a auzit din presă despre existenţa unei scrisori a mai multor lideri ai partidului prin care i se cere lui Dragnea să se retragă, scrie Realitateadeolt.net.

Stănescu a ţinut să precizeze că toţi social-democraţii despre care s-a spus că ar fi semnatarii acelei scrisori au transmis mesaje de unitate, recent, la conferinţa de alegeri a PSD Giurgiu.

„Toţi colegii mei despre care se vehiculau tot felul de lucruri, că a ieşit o scrisoare publică, de care nici eu nu ştiu, am auzit din presă, au avut un mesaj de unitate pentru tot partidul, pentru toţi românii. În an de centenar, cred că trebuie să ne dea Dumnezeu gândurile bune şi să fim uniţi, să apărăm interesele ţării noastre”, a declarat Stănescu.

El a adăugat că nu s-a pus nici problema convocării Comitetului Executiv al PSD.

„N-am discutat acest lucru (convocarea CEx-ului), deocamdată. Sigur că discutăm între noi, la nivel de partid, toate lucrurile noastre. Nu este încă nimic concret”, a mai spus Stănescu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai S
14 Sep 14:16
Va rog sa nu folositi numele lui Dumnezeu pentru ca nu aveti dreptul. Hotii si mincinosii sa se lase de hotie si minciuna, nimic alceva.
Din cauza voastra mor oamenii cu zilele in mina din cauza voastra.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?