Imagini scandaloase! Stâlp de electricitate, sprijinit cu o scară în Dâmbovița

5 Septembrie 2017

Imagini scandaloase surprinse în județul Dâmbovița, pe DN 71, unde un stâlp de electricitate afectat stă în poziţie aproape verticală doar cu ajutorul unei scări.

 

Un stâlp electric a fost sprijinit câteva ore cu o scară pe DN 71 Târgovişte – Pucioasa. Imaginile au fost surprinse de un șofer aflat în trafic. Stâlpul era înclinat şi exista pericol de prăbuşire. În imagini se observă că stâlpul are la bază un panou electric cu însemne cu „Atenţie, pericol de electrocutare!”.

Conform lui Marian Postolache, reprezentant al departamentului deranjamente Electrica, în zonă ar fi urme cioburi și vopsea, ceea ce ar sugera un eveniment auto. ”Stâlpul a fost consolidat și se va remedia situaţia. Sunt urme de cioburi și de vopsea.”, a precizat acesta, potrivit gazetadambovitei.ro

Cu toate acestea, IPJ Dâmbovița nu are înregistrat nici un accident în acea zonă. Stâlpul prezenta mai multe fisuri și a fost înlocuit.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?