Şoricelul-alunar Dreamy se odihneşte în petalele unui trandafir

11 Februarie 2009
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Cuibărit în petalele moi ale unui trandafir, alunarul Dreamy doarme mulţumit. Acesta va mai hiberna până în luna aprilie, când va fi eliberat de la Centrul de Salvare din Somerset şi va fi liber să-şi găsească o parteneră.

Viaţa lui Dreamy nu a fost mereu atât de liniştită. Cele şase luni de hibernare i-au fost brusc întrerupte atunci când culcuşul lui din muşchi a fost răscolit de un câine curios, potrivit Daily Mail.

Descoperit de stăpânul câinelui, alunarul a fost dus la Secret World Wildlife Rescue Centre din Somerset, Marea Britanie, unde a fost hrănit cu alune şi seminte. Alunarului i-a fost construit un culcuş dintr-o nucă de cocos, unde îşi va continua somnul până la sfârşitul iernii.

Somnul lui Dreamy este atât de profund, încât nici nu s-a trezit atunci când a fost aşezat pe un trandafir pentru a fi fotografiat.


Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?