Şoarecele filmat la Kaufland Arad, pus intenţionat de un client.Imagini de pe camera de supraveghere

13 Martie 2018
"Şoarecele filmat la Kaufland Arad, pus intenţionat de un client"
 
 
"Şoarecele filmat la Kaufland Arad, pus intenţionat de un client"    

Zilele trecute, pe reţelele de socializare a circulat un clip video cu un şoarece care se plimba nestingherit prin raftul unui supermarket. Se pare că animalul rozător a fost pus intenţionat de unul dintre clienţii supermarketului, compania Kaufland România susţinându-şi opinia cu ajutorul imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere.

"Cu privire la clipul video ce a circulat pe rețelele de socializare, din data de 10 martie 2018, cu imagini cu un șoarece ce ar fi fost surprins în magazinul Kaufland din Arad, compania Kaufland România revine cu noi detalii care dezvăluie condițiile în care a avut loc incidentul și care vin să consolideze poziția companiei față de această campanie orchestrată.  Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, șoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat", se arată în comunicatul de presă. 

Compania Kaufland România reia poziția sa fermă față de clipul video: "Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun", se mai precizează în comunicat. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?