Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie

10 Decembrie 2018
Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie
Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie
Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie Singur acasă. Cum arată astăzi casa unde s-a filmat celebra comedie

Singur acasă. Este complet schimbată! Frumoasa casă cu decoruri de sărbătoare, în care s-a turnat filmul de mare succes „Singur acasă”, are un nou proprietar care a făcut numeroase modificări în interiorul acesteia.

Singur acasă. Cea mai frumoasă comedie de Crăciun din istorie, „Singur acasă”, încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada Sărbătorilor de iarnă, la peste un sfert de secol de la lansare! Primul film din serie a împlinit 28 de ani, la 16 noiembrie.

Singur acasă. Pelicula a fost turnată în superba casă spaţioasă, pe care toată lumea o ştie, care se găseşte în Winnetka, suburbie a oraşului Chicago, statul Illinois, SUA, scrie click.ro.

Singur acasă. Vila situată pe strada Lincoln, la numărul  671, era deţinută la acea vreme de John şi Cynthia Abendshien, care au închiriat-o pentru filmări companiei de producţie cinematografică Hughes Entertainment. Ei au scos casa la vânzare în 2011, cu 2,4 milioane de dolari.

Singur acasă. Imobilul, cu o suprafaţă de 394 de metri pătraţi, care se află în apropiere de Lacul Michigan, s-a vândut însă cu numai 1,58 milioane de dolari. Noul proprietar nu vrea să-i fie cunoscut numele. Însă a acceptat să arate ce schimbări radicale a făcut în interior.

Cum arată actorul din "Singur acasă", la aproape 3 decenii de la filmările celebrului film?

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?