ROMÂNII AU TALENT, sezonul 9. Reacția fabuloasă lui Florin Călinescu. ”Ne-au tăiat pădurile..."

15 Februarie 2019

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 9. Florin Călinescu în calitate de jurat la Românii au Talent a avut o reacție neașteptată, după ce a auzit o concurentă cum și-a ținut momentul. Întreg momentul va fi difuzat vineri seara în cadrul show-ului de talente. 

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 9. Andi, Andra, Mihai și Florin analizează cu foarte mare atenție reprezentația unei concurente extrem de senzuale și își iau notițe. 

”Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat, au vândut tot... aurul, gazul, păcura, pământul, cenușa, tot... au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”, spune Florin Călinescu la finalul momentului.

Concurenta, încântată că reușește să obțină astfel de reacții din partea juratului, se oferă să îl învețe personal câteva mișcări de dans.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
STROE VASILICA
15 Feb 13:15
FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI ACTORULUI FLORIN CALINESCU!!! SPUNETI,RASPICAT SI CU CURAJ,PENTRU A NU SE UITA NENOROCIREA ACESTEI TARI DUPA RAZBOIUL DOI MONDIAL!!! ESTE O TRAGEDIE!!! IUGOSLAVIA CU TARILE CARE AU COMPUS O,ESTE MAI MODERNIZATA,MAI FRUMOASA,MAI ATRACTIva,CHIAR DACA A TRCUT PRINTR UN RAZBOI PUSTIITOR!!! CROATIA,MACEDONIA,SERBIA, au SA NU UITI,DARIE!!! NICIODATA SA NU UITI!!!!!sosele CUM NU VOM AVEA NOI,ROMANII,IN VIATA ASTA!!!POATE DUPA......
Răspunde
0 0
STROE VASILICA
15 Feb 13:14
FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI ACTORULUI FLORIN CALINESCU!!! SPUNETI,RASPICAT SI CU CURAJ,PENTRU A NU SE UITA NENOROCIREA ACESTEI TARI DUPA RAZBOIUL DOI MONDIAL!!! ESTE O TRAGEDIE!!! IUGOSLAVIA CU TARILE CARE AU COMPUS O,ESTE MAI MODERNIZATA,MAI FRUMOASA,MAI ATRACTIva,CHIAR DACA A TRCUT PRINTR UN RAZBOI PUSTIITOR!!! CROATIA,MACEDONIA,SERBIA, au sosele CUM NU VOM AVEA NOI,ROMANII,IN VIATA ASTA!!!POATE DUPA......
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?