Româncă de 11 ani, vândută în Spania pentru căsătorie cu 17.000 euro, violată şi bătută

27 Mai 2015

O fetiţă de 11 ani, de origine română, a fost salvată de autorităţile spaniole de la o familie care afirmă că au cumpărat-o pentru căsătorie cu 17.000 de euro. Copilul a fost bătut, violat în repetate rânduri şi forţat să muncească.

Poliţia spaniolă a arestat cinci persoane, din cele două familii implicate, şi le-a acuzat de trafic de fiinţe umane, abuz sexual, viol şi exploatarea muncii, scrie thelocal.es.

Autorităţile susţin că au început ancheta după ce au aflat că în mai 2014 o fetiţă de 11 ani a fost vândută de părinţi cu 17.000 de euro unei alte familii, cu scopul de a se căsători în România. Fata, care locuia cu părinţii în Sevilla, a fost trimisă la părinţii viitorului "soţ", în Valladolid, unde a fost bătută, violată în mod repetat şi forţată să muncească la câmp. Când fata de 11 ani i-a cerut ajutorul mamei, familia căreia i-a fost vândută a cerut 10.000 de euro.

Au fost arestaţi părinţii fetei şi părinţii viitorului mire.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?