Realitatea Plus se vede acum în toată țara. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă

1 Noiembrie 2019

Un nou început în maratonul știrilor, la Realitatea Plus, care se vede în toată țara prin intermediul firmelor de cablu! Noul post este acum disponibil în cea mai mare rețea de telecomunicații din România, RCS & RDS.

Iar dumneavoastră, telespectatorii Realitatea, puteți solicita propriului operator de cablu să introducă în lista de programe postul nostru Realitatea Plus, pentru a putea să ne urmăriți în continuare.

Dacă nu primiți răspuns favorabil de la firma de cablu, puteți sesiza Protecția Consumatorului, pentru nerespectarea clauzelor din contract și pentru a obliga furnizorul să introducă în grilă Realitatea PLUS.

În București, ne puteți urmări prin intermediul firmei de cablu P.C.NET - C.A.T.V.SRL. De asemenea, firma de cablu TV SAT 2002 asigură retransmisia Realitatea PLUS prin cablu analogic, cablu digital și IPTV pe întreg teritoriul României.

În aproape fiecare județ suntem prezenți în casele dumneavoastră, prin intermediul firmelor de cablu, teritoriale. Ne puteți vedea în județele: Neamț, Bacău, Suceava, Mehedinți, Cluj, Teleorman, Giurgiu, Buzău, Ialomița, Brăila, Botoșani, Harghita, Constanța, Tulcea și Argeș. De 18 ani vă mulțumim că ne urmăriți, indiferent de piedicile care ne sunt puse.Iar jurnaliștii Realitatea rămân aceeași, la fel de incisivi. Acum, pe Realitatea Plus.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Radoi Iocasta
06 Nov 18:54
Vom putea umari emisiunile postului Realitatea pe UPC? Multumesc!
Răspunde
0 0
Pitica Delia
05 Nov 17:21
Nu vad Realitatea plus. Sunt pe Telekom. Ce trebuie sa fac?
Răspunde
0 0
Pitica Delia
05 Nov 17:17
Sunt abonata la Telecom si nu vad postul dvs Realitatea Plus. Ce trebuie sa fac? Sun din Caras-Severin.
Răspunde
0 0
CRUCEANU MARIUS OVIDIU
03 Nov 19:41
Cand putem vedea realitatea plus pe UPC?
Răspunde
0 0
Eci
03 Nov 11:32
Sper ca nu functionati din nou "privat" pe banii nostrii, si ca va platiti taxele si impozitele...
Răspunde
0 0
bordianu
03 Nov 07:44
doresc sa vizionez realitatea plus pe UPC roman va multumesc
Răspunde
0 0
Miha
02 Nov 20:19
UPC va prelua transmisia postului?? Ca deocamdată nu o vad...
Răspunde
0 0
ioan
01 Nov 19:34
realitatea nu este decat o alta antena. kgb-istul nu a mai rezistat sa se prefaca
Răspunde
0 0
Bilet Valeria
01 Nov 18:15
Mă bucur că va pot urmări pe ecran din nou.Am urmarit si ultima emisiune înainte de suspendare si prima emisiune online.Bravo.Mi-a placut ca spuneti tuturor lucrurilor pe nume.
Răspunde
0 0
Gabi
01 Nov 17:39
Cetatene turmentat, tocmai asta-i diferenta, Gusa poatre alege ce vrea, ca si tine, important este continutul emisiunilor, moderatorii si invitatii, asta conteaza pentru mine, vad ca nu si pentru altii. Injurand tradezi postul ce-l urmaresti, nu cu PLUS ci cu minus "3".Sper ca nu ai fata de bou, ca si moderatorul, mult zis, de acolo.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?