Reacţia INCREDIBILĂ a unor angajaţi atunci când colegul lor a căzut prin TAVAN la picioarele lor

16 Ianuarie 2014
Reacţia incredibilă a unor angajaţi după ce colegul le-a căzut prin tavan
Reacţia incredibilă a unor angajaţi după ce colegul le-a căzut prin tavan

Mai mulţi angajaţi de la un magazin au reacţionat uluitor la un moment care ar fi agitat multă lume: unul dintre colegii lor a căzut prin tavan de la etajul superior şi a aterizat la picioarele lor, iar ei l-au salutat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Filmarea, obţinută de la camerele de supraveghere, face furori pe internet.

Întreaga întâmplare s-a petrecut la un magazin de echipamente sportive dedicat golfului, iar reacţia angajaţilor şi a clienţilor este cea care a făcut ca filmuleţul să devină viral.

Angajatul ghinionist mersese să repare o instalaţie la etajul superior şi, brusc, podeaua a cedat cu el şi s-a trezit în magazin, în faţa colegilor săi, căderea fiindu-i atenuată de câteva cabluri de care bărbatul se ţinea.

Colegii săi îl salută, după ce văd că a căzut, fără să se grăbească să îl ajute să se ridice, spunându-i doar să nu se mişte. Şi mai bizar, un client care intră în magazin şi îl vede pe bărbat prăbuşit în grămada de moloz întreabă, calm: "De ce e o gaură în tavan?"Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?