Reacția dură a Comisiei Europene pentru Dăncilă: Să ne urmărească mai atent

17 Decembrie 2018
Reacția dură a Comisiei Europene pentru Dăncilă: Să ne urmărească mai atent
Reacția dură a Comisiei Europene pentru Dăncilă: Să ne urmărească mai atent

Reacţie dură de la Bruxelles după ce liderii PSD au acuzat Uniunea Europeană de discriminare. Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat că nimeni nu a făcut mai multe pentru a reduce diferenţa dintre Est şi Vest şi a cerut ca instituţia să nu mai fie implicată în jocurile politice din România. 

Sincer, cei care spun aceste lucruri ar trebui să fie mai atenţi la noi. Înţeleg că este vorba despre politică, sunt multe interese în joc în România, dar cred că noi ar trebui să fim lăsaţi în afara acestor lucruri. Iar ceea ce am făcut noi pentru a reduce diferenţa dintre Est şi Vest este cunoscut universal. Este cunoscut universal!", a spus Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Duminică, la Consiliul Național al PSD, Viorica Dăncilă a afirmat că, „în alți ani” România ar fi fost sancționată în Uniunea Europeană „numai pentru că suntem o ţară din estul Europei”. 

"Îmi doresc ca România să fie tratată aşa cum trebuie, România să nu se mai încadreze în ţările de mâna a doua, România să fie respectată şi cred că pentru acest lucru trebuie ca fiecare dintre noi să ne aducem contribuţia. Eu, în calitate de premier, am să cer pentru ţara mea să fie întotdeauna tratată cu demnitate, să fie întotdeauna respectată şi să nu se mai întâmple, aşa cum a fost în alţi ani, să acceptăm ceea ce ni se impune, fără a avea propria noastră opinie, să acceptăm să fim criticaţi, când cu toţii ştim că nu merităm acest lucru, să acceptăm să fim sancţionaţi numai pentru că suntem o ţară din estul Europei", a afirmat Dăncilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Păi de-aia spune ce vede,ca vă urmăreste domnule si chiar cu intristare !
18 Dec 07:15
Cine vă pune ,domnule Margaritis Schinas să implicati UE in politica PPE ?Daca va ocupati cu râca,aflati ca în România conduce PSD,sii nici unul din liderin u a spus ca tara e de vânzare,cum facea cu cele 10 porunci,amicul nostru necondamnat incă,dl Viorel Ponta.Dar eu invinuiesc PSD de moliciune oportunistă,de ani de zile fac legile justiției,amnistia e lăsata ca arma de presiune la presedinte a hasthgilor,nu se ataca aberațiile MCV si ale PUE la Curtea Europeana ,etc,adică fapte ,domnilor,nu vorbe.Nu vedeti purtătorul de cuvant are pe ale lui,ca ne certâm noi intre noi,iar multinaționalele ca si Realitatea Tv ,nu au un franc câstig,lucreaza chiar in pierderee.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?