Reacția Alexandrei Păcuraru după emisiunea Acasă la Oamenii Realității de duminică, 8 iulie

10 Iulie 2018
Alexandra Păcuraru 
Alexandra Păcuraru 

Alexandra Păcuraru a oferit revistei Vice o serie de răspunsuri după emisiunea Acasă la Oamenii Realității de duminică, 8 iulie, în care l-a avut invitat, printre alții, pe Dragoș Bucurenci.

Alexandra Păcuraru a răspuns întrebărilor Vice pe tema emisiunii Acasă la Oamenii Realității, în care l-a invitat pe Dragoș Bucurenci să părăsească platoul. 

Despre reacția critică a lui Dragoș Bucurenci:

„Victimizarea se practică destul de des în viața publică, deci nu avea cum să rateze domnul Bucurenci o asemenea oportunitate. Nu-l cunosc pe Bucurenci, am aflat despre prezența sa în ziua emisiunii și pot să vă spun că dacă aș fi aflat și despre preocupările sau legăturile pe care le are, aș fi fost în măsură să-i refuz prezența. Comportamentul și discursul său din timpul emisiunii, intolerante la adresa BOR, îmi confirmă un potențial refuz inițial de participare. Eu accept absolut orice discuție în contradictoriu, dar batjocura și aroganța nu le tolerez”.

Despre afirmația cum că ”homosexualii care pleacă din țară sunt atei”.

„Sunt suficiente studii care atestă asta, iar contradicția gravă dintre homosexualitate și învățăturile Bibliei nu e un lucru care mai trebuie demonstrat!”.

Despre valorile promovate la emisiunea Acasă la Oamenii Realității:

”Realitatea TV este singura televiziune de știri care chiar respectă libertatea de exprimare și apără valorile tradiționale ale societății românești. Desigur, homosexualitatea nu face parte din aceste valori, iar domnii Bucurenci sau Buhuceanu o promovează într-un fel deșănțat, după părerea mea. Dar, chiar și așa, putem discuta. În cazul de față, Dragoș Bucurenci a dorit circ și scandal, ceea ce nu pot admite”.

Despre decizia luată în privința lui Dragoș Bucurenci:

„Eu realizez această emisiune din inimă și-n baza valorilor în care cred și practic echidistanța tocmai prin acest gen de decizii pe care un moderator este obligat să le ia atunci când treburile degenerează”.

Despre ce le va spune propriilor copii cu privire la adopțiile gay: 

„Încă nu m-am decis ce le voi spune, pentru că îmi doresc să nu trec niciodată prin așa ceva. Eu am fost crescută cu principii sănătoase, valori creștine și respect pentru familie și biserică, iar în același spirit îmi cresc și eu copiii. Nu pot decât să mă rog la bunul Dumnezeu să ne aibă în pază și copiii mei și ai tuturor românilor să trăiască într-o țară normală, unde să nu fie permis prin lege ca un cuplu homosexual să înfieze copii!”.

Despre acuzațiile cum că în emisiune face propagandă împotriva comunității LGBT:

„Nu poți răspunde propagandei lor excesive tot cu propagandă. Dar nu voi renunța să-mi exprim părerea, care e clar diferită de cea a reprezentanților acestei minorități și este convergentă cu cea a marii majorități a românilor. Ar fi culmea să considerăm că greșim când punem în discuție publică excesele sau deviațiile comportamentale, mai ales atunci când vin în contradicție periculoasă cu morala creștin ortodoxă!”. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Marius
29 Jul 20:15
Dati-o afara pe jigodia asta ordinara de Alexandra Pacuraru de la Realitatea TV! Va face de ras televiziunea de tot! Parasuta asta vorbeste de traditie, de valori, dar ea e simbolul non-valorii si al nepotismului, fiind angajata lui mafiot-su de taica-su! Oribil!!
Răspunde
0 0
R.evolutie
18 Jul 15:29
Cam atat despre ipocrizia Alexandrei Pacuraru,este modelul perfect al ortodoxismului ipocrit,atoatestiutor si dogmatic.Numai ce stie el este bun si pune sablonul lor imperfect la masurile pe care le fac.Singura ei explicatie e ca Dragos Bucurenciu intra in contradicție periculoasă cu morala creștin ortodoxă,care morala?....Singura morala este ca tările bogate, cu un PIB pe cap de locuitor de peste 30.000 de dolari se numără printre cele mai puțin religioase: Canada, Australia, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franța, Danemarca, Belgia, Elveția sau Suedia,sa nu vorbim de China unde doar 7% din populatie este religioasa.In concluzie tarile dezvoltate si educate nu mai pun botul la "bullshitul" asta religios si moral,cu ce sunt tarile enumerate mai sus imorale fata de noi,asa-zisii religiosi???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?