Rareş Bogdan a fost ameninţat de Dragnea. Răspunsul tăios al realizatorului a venit în direct

3 Martie 2019
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a comentat, duminică seară, declaraţiile pe care le-a făcut Liviu Dragnea în turneul prin ţară pe care liderul PSD l-a avut în weekend-ul 2-3 martie.

Realizatorul Realitatea TV i-a oferit un răspuns tăios lui Dragnea, care făcuse aluzie şi la Rareş Bogdan.

"Ameninţarea adresată mie a fost una care a promis că se va ocupa de toţi, dar şi de vedetele care se urcă pe nişte liste. Eu n-am făcut pasul, probabil îl voi face, probabil nu-l voi face. Dacă-l voi face, îl voi face la PNL, tocmai pentru ca Dragnea să dispară din spaţiul public din România. Dar nu pot decât să mă bucur că Dragnea n-are somn de mine.

Dragnea a spus că Iohannis a blocat acest Guvern. Întrebarea este ce ar fi putut face Iohannis cu un Guvern care n-ascultă decât de un stăpân. Românii îi consideră pe reprezentanţii cabinetului Dăncilă că sunt cei mai proşti pregătiţi din istoria românilor. Doamne fereşte ca poporul să arate ca PSD-ul. Poporul român îşi dă legi ca să scape de închisoare? Apără poporul român un infractor? Din 30 de ani de la Revoluţie, PSD-ul a condus poporul român timp de 23 de ani", a spus Rareş Bogdan, care apoi a continuat:

"Cum e creștere economică dacă împrumutați de la străinii pe care îi înjurați aproape 9 milioane de euro pe oră? Cum e creștere economică dacă vreți să aduceți aurul în țară și să lipsiți România de un venit sigur? Cum e creștere economică dacă vreți să tipăriți bani în neștiire? Dacă ar fi creștere economică, ar veni banii fără să trebuiască să tipăriți fără acoperire. Merg mai departe: Lacheii lui Iohannis nu au decât un singur scop, să provoace violență. Aceasta este o minciună sfruntată. Lacheii care provoacă violență sunt jandarmii, și o provoacă împotriva protestatarilor față de porcăriile lui Dragnea Liviu. Încă una, să vedeți cât tupeu are: Nu mai accept ca niște trădători, niște vânzători să dea lecții de românism.Alo, vânzători de țară sunt aceia care promit Ungariei gazele, daddy! Care scindează instituțiile din Transilvania! Merg mai departe: Să nu mai fie abuzuri, să fie justiție corectă! Aici induce ideea că toate condamnările sunt un abuz, adică cele pronunțate contra sa si a lui Valcov. Să nu-și facă iluzii restul baronilor, ordonanțele justiției nu sunt pentru toți. Se amăgesc. Încă o afirmație aiuritoare: Firmele românești să aibă tratament egal cu firmele străine. Asta le intrece pe toate!".

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
VASILE
04 Mar 17:18
Nu ai de ce sa te lamentezi. Ai vrea sa te ia cineva în serios dar tu ești un clovn.Te joci de-a ANTIDRAGNEA, ai inventat si tu o jucarie. Altfel esti un nimeni!
Răspunde
0 0
vlad
04 Mar 10:00
asta cu firmele din Ro si Realitatea sunt de adormit copii. pana sa ajungi la detinatorii pachetului de actiuni la purtator, FBI-ului trebuie ajutor pe 3 continente iar Realitatea e o amarata de televiziune dintr-o tara considerata de mana a 3 a de catre partenerii sai UE. aceste firme cu actionariat off shore nu vor plati nici un impozit niciodata, doar ceva taxe locale, in rest toate firmele autohtone cu actionari la vedere, in comparatie cu aceste offshore-uri platesc la greu taxe si pentru ce nu au incasat. dar RB de unde sa stie el de sub umbrela lui Gusa?
Răspunde
0 0
PSD-pensiile speciale duduie
04 Mar 09:03
Dragnea nu trebuie doar sa dispara din spatiul public din Romania ci sa si fie bagat la inchisoare vreo 25 de ani, pentru a se evita alte asemenea precedente criminale pe viitor.
Răspunde
0 0
Federatia Roosa
04 Mar 08:11
Firmele medii si maricele romanesti sint mulse de baronetul politic local si ajutate sa nu plateasca taxe. Firmele mici romanesti sint mulse de angajatii care cica le controleaza pe baza unor legi necunoscute, aiurite, schimbate zilnic ! Firmele straine sint cele mai iubite si ajutate (chiar daca aparent sint injurate) si care baga SPAGA direct in conturile straine ale celor cu pixul in mina ! Cind cumperi autobuze straine ( in loc de romanesti) de sute de milioane, strainii nu mai sint atenti unde trimit banii care ajung intimplator prin diverse conturi !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?