Radu Mazăre, vizitat de fiul său în arest, cu cartea Patimile lui Iisus

16 Mai 2019
RĂDUCU MAZĂRE
RĂDUCU MAZĂRE

Fiul său, Răducu jr (25 de ani), se află în Madagascar pentru a-şi susține moral tatăl.

”Prea multe nu are ce să facă. Trebuie să stea. Noi îi ducem de mâncare, mai vorbim cu el. Nu face nimic, stă. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comună, dar nu trebuie să-l plângem, nici nu trebuie să-l victimizăm, pentru că suntem căliţi, doar a trecut printre atâtea, este bine cu moralul, este bine fizic. Aşteptăm să se demareze procedurile. Trebuie să sosească documentele din România, după care se intră pe o procedură judiciară internaţională. Adică acest dosar va ajunge la un judecător şi va începe un proces, pentru că Magadascar este o ţară democratică“, a declarat Mazăre jr pentru postul România TV.

Răducu a mai declarat că i-a lasat tatălui său să citească în detenție revista “Lumea” și cartea „Patimile lui Hristos“ (John Piper). „Îi sunt de ajuns acestea, în centru vin şi pleacă oameni, nu stau mai mult de o zi-două. El stă deja de 6 zile“, a mai spus Răducu Mazăre.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ileana
16 May 13:14
Radu Mazare, nu a stiut ca va veni o vreme cand va raspunde pentru faptele lui.
Este doar o parte din jaful facut in Romania de burghezia proletara.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?