RADET Bucureşti a început, din 14 octombrie, probele în sistemul de încălzire pe timp de noapte

14 Octombrie 2009
Foto: giconet.blogspot.com
Foto: giconet.blogspot.com
RADET Bucureşti a început, din 14 octombrie, probele în sistemul centralizat de încălzire, într-o primă etapă doar pe timp de noapte şi corelat cu temperaturile exterioare, în urma scăderii accentuate a temperaturilor şi a atenţionării meteo de cod galben, au informat reprezentanţii RADET.

Reprezentanţii RADET au precizat că în funcţie de evoluţia buletinelor meteorologice şi odată cu îndeplinirea condiţiilor legale (trei nopţi consecutive cu temperaturi sub 10 grade) se va trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent. Procesele de încărcare la cald a instalaţiilor se vor desfăşura în acelaşi timp în toate sectoarele din Capitală.

Potrivit legii privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, "începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10 grade sau mai mici. Oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte zece grade între orele 18.00-6.00".Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?