Pro TV, reacție dură după acuzațiile șocante al Antenei 3. "Campanie de minciuni fără precedent"

25 Iunie 2018
Badea și Gâdea
Badea și Gâdea
Badea și Gâdea Antena 3, afirmații mincinoase la adresa Pro TV

Derapaj la Antena 3, duminică seara. Postul patronat de Dan Voiculescu a prezentat o știre cu Andreea Esca, veche de 6 luni în care Pro TV prezenta efectele modificării Codului penal. Gâdea și Mircea Badea au prezentat imaginile ca fiind "o încercare disperată de a scoate oameni în stradă".

"Campanie de minciuni fără precedent". "Pro TV manipulează". Burtierele dure au rulat aseară, pe Antena 3, în timpul unei emisiuni cu Mihai Gâdea și Mircea Badea.

„A fost o încercare disperată de a scoate oameni în stradă într-un număr important", a spus Mihai Gâdea, despre Pro TV.

Un amănunt esențial a fost omis: filmul prezentat de Antena 3 era vechi de șase luni, timp în care discuțiile pe Codul penal au adus și alte modificări, care nu se mai potrivesc acum cu știrea din decembrie, scrie Pagina de Media.

Pro TV a reacționat: știrea e din decembrie, când alta era situația, nu de acum.

"Moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării de către PRO TV a acestei știri, aducând astfel acuzații false la adresa PRO TV și inducând publicul în eroare.

Sunt acuzații false și scoase din context la adresa Pro TV. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca aceste afirmații să fie sancționate", au menționat pentru Paginademedia.ro oficialii postului TV.

Ce au declarat oficialii Pro TV pentru Pagina de Media:

"Duminică seară, moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării de către PRO TV a acestei știri, aducând astfel acuzații false la adresa PRO TV și inducând publicul în eroare.

Fragmentul prezentat ieri seară la Antena 3 a fost realizat și difuzat la Știrile PRO TV pe 18 decembrie 2017, în urmă cu 6 luni, și prezenta în mod obiectiv modificările propuse Codului Penal în acel moment, la finalul anului 2017.

Moderatorii emisiunii Antena 3 nu au menționat faptul că materialul video prezentat are o vechime de peste jumătate de an și l-au corelat cu situația socio-politică actuală, aducând acuzații false și scoase din context la adresa PRO TV", au declarat ofici.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Darius
30 Jun 17:46
Gâdea și Badea. Lolek și Bolek. În special Badea... Măscărici Național.
Răspunde
0 0
mihai
26 Jun 04:09
După cum știe toată lumea, Antena 3 - niște derbedei.
Răspunde
0 0
Dan
25 Jun 20:23
Dar PROTV nu-si cere scuze pentru ca face promovare unui om care a fost sef de cabinet la Ana Pauker !!! "Consilierii generali ai USR propun acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Capitalei filosofului Mihai Şora, ”pentru recunoaşterea activităţii sale şi a contribuţiei aduse la dezvoltarea şi promovarea valorilor culturale româneşti”. O inițiativă față de care nu am avea nimic de comentat, în principiu, dacă nu ar veni argumentată oficial cu o imensă minciună. Una care, din nefericire, s-a perpetuat cu buna știință a personajului din epicentrul ei, generos susținut pe flancuri de diverse entități intelectuale.
“Se confera titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti domnului Mihai Sora, in semn de recunoastere a activitatii sale si a contributiei la dezvoltarea si promovarea valorilor culturale romanesti”, se arata in proiectul de hotarare al USR, inițiat de Alexandru Gădiuță, care spune despre Mihail Șora că este “un reper de civism, de implicare si participare” și care este semnat de membrii grupului de consilieri ai USR.
“Ca filosof si eseist a avut o activitate publicistica remarcabila. (…) Sora a avut o contributie importanta in societatea romaneasca prin activitatea sa profesionala desfasurata in cadrul Editurii de Stat pentru Literatura si Arta (redactor-sef intre anii 1954 – 1969), unde s-a remarcat ca fiind fondatorul unei noi colectii de carti, ‘Biblioteca pentru Toti’, Editurii pentru Limbi straine (sef de sectie intre anii 1951 – 1954), Ministerului de Externe (referent de specialitate intre anii 1948 – 1951) “, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.
Din ea, mai aflăm că ”Mihai Şora a fost redactor-şef la Editura de Stat pentru Literatură şi Artă între 1959 şi 1969, fiind fondatorul colecţiei de cărţi ”Biblioteca pentru toţi”, şef de secţie între 1951 şi 1954 la Editura pentru limbi străine şi a fost primul ministru al
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?