Primarul din Sfântu Gheorghe, bun de plată pentru arborarea steagului Ungariei

7 Noiembrie 2019
Foto: realitateadecovasna.net
Foto: realitateadecovasna.net

Amenda primită de primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, este legală, a decis joi, definitiv, Tribunalul Covasna, informează realitateadecovasna.net.

Tribunalul Covasna a emis sentinţa definitivă conform căreia amenda pe care prefectul Sebastian Cucu a aplicat-o primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, pentru arborarea steagurilor maghiare la 15 martie 2018, a fost legală.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net și vezi câți bani trebuie să dea primarul Antal Arpad și cât a plătit deja în acest an!

Potrivit sentinţei, Tribunalul a admis contestaţia prefectului, depusă împotriva sentinţei din prima instanţă, favorabilă primarului şi a respins, definitiv, ca nefondată, acţiunea lui Antal Arpad.

Prefectul judeţului Covasna a aplicat câte o amendă în zilele de 14 şi 15 martie 2018, în valoare de 5.000 de lei, primarilor Antal Arpad din Sfântu Gheorghe şi Bokor Tibor din Târgu Secuiesc, pentru utilizarea simbolurilor maghiare la decorarea oraşelor, expuse în cinstea sărbătorii naţionale ungare, fără ca steagurile maghiare să fi fost însoţite de câte un steag românesc.La data de 15 martie este sărbătorită Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net și vezi câți bani trebuie să dea primarul Antal Arpad și cât a plătit deja în acest an!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nicolas
07 Nov 14:38
ce amenda...expulzat in Hungaria...mmam lor de nationalisti
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?