Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Ţi se face pielea de găină!

3 Octombrie 2018
Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Ţi se face pielea de găină!
Previziunile lui Nostradamus pentru 2019. Ţi se face pielea de găină!

Numele de Nostradamus este sinonim cu a prezice viitorul. Dacă nu știai până acum, Nostradamus a fost un profet care a început să își scrie lucrările în 1555. Totuși, ceea ce scria nu erau simple povești, ci previziuni sumbre legate de viitorul omenirii, dar și de evenimentele majore care vor schimba cursul istoriei.

Deși a murit la scurt timp (în 1566), lucrările sale au continuat să atragă mulți adepți din lumea întreagă. Aceștia sunt, de fapt, cei care au legat scrierile lui Nostradamus de evenimente cutremurătoare, precum ajungerea la putere a lui Adolf Hitler sau atacurile de la 11 septembrie.

1. Coreea de Nord

Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării. Din cauza acestei mișcări, imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

2. Antarctica și încălzirea globală

Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

3. Criza economică din Europa

Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mircea
04 Oct 07:07
Am observat cum, o societate care declara si astfel apreciază valorile si faptele extraordinare ale lui Hristos , îmbrățișează atât de ușor profeții falși dispăruți si profeții falși încă în viață.Daca citim ce a facut acest personaj ,numit Nostradamus cu ce s-a ocupat ,observam de la o posta ,ca era implicat cu ocultismul.A publica ,onorand astfel slujba acestor asa zisi profeți ,de fapt ,îl dezonoram la maxim pe Hristos Adevăratul Profet care dorește să ne vorbească personal prin Cuvântul Vieții.Dar în multe publicații, si mai ales in media există o promovare fără precedent a vrajitorilor ,horoscoapelor si a profetilor diabolici. Ele (media si publicatiile)s-au pus singure sub blestem si nu au binecuvantare.Oare nu trăim noi vremurile din urma?Avem Scriptură , Cuvântul Infailibil al lui Dumnezeu . De ce nu l-am promova pe acesta?!Oare a murit Nostradamus pentru noi ,sau a murit Hristos pentru noi.??
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?