Premierul poate fi mândru de soţia lui: Ce a putut face Valerie

25 Martie 2016
Premierul poate fi mândru de soţia lui: Ce a putut face Valerie
Premierul poate fi mândru de soţia lui: Ce a putut face Valerie

Aşa ceva mai rar. Dacian Cioloş poate fi mândru de propria soţie. Ultimul eveniment la care au luat parte cei doi poate sta drept exemplu pentru orice soţie de politician.

Vizita premierului într-o comună din Alba Iulia, Ciugud a surprins pe toată lumea prin gesturile soţiei. Atât de discretă a fost Valerie Cioloş încât, deși s-a aflat timp de mai multe ore în aceeași sală cu soțul ei și toată presa din România, nimeni nu a observat acest lucru. În timpul lansării “Pachetului de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”, eveniment desfășurat la căminul cultural din Ciugud, franțuzoaica Valerie Cioloș a ocupat un scaun în sală, unde a asistat cu atenție la toate prezentările și dezbaterile ce au avut loc, până la finalul evenimentului. Nu a dorit în niciun fel să atragă atenția.

Valerie Villemin nu s-a aflat la Ciugud doar ca să își susțină soțul la lansarea unui proiect de suflet pentru acesta, ci și ca specialist în domeniul agriculturii. Așa cum a declarat recent la o emisiune de radio, doamna Cioloș lucrează cu o asociație de dezvoltare rurală din județul Alba, cel mai probabil chiar din Ciugud, spune ziarulunirea.

Sursa: stiripesurse.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?