Premierul și noul ministru al Sănătății au anunțat primele schimbări: Rezidențiatul pe 8 decembrie

7 Noiembrie 2019
Costache și Orban
Costache și Orban
FOTO: Realitatea Plus

Premierul Ludovic Orban continuă joi vizitele la ministerele unde noii deţinători ai portofoliilor preiau mandatul. La primnele ore ale dimineții, Orban a ținut o conferință de presă comună la Ministerul Sănătăţii cu noul șef al instituției Victor Costache.

Noul ministru al Sănătății, Victor Costache, a anunțat că una dintre prioritățile sale, în acest moment, este organizarea examenului de rezidențiat pe data de 8 decembrie.

Victor Costache promite că se va lupta pentru a obține mai mulți bani pentru sănătate, iar unul dintre primele lucruri pe care le va face în calitate de ministru va fi să verifice care este stadiul spitalelor regionale. 

"Pe parcursul acestui mandat, care va fi unul destul de scurt, vom încerca să prioritizăm acțiunile principale în domeniul sanitar, să prioritizăm câteva direcții principale", spune noul ministru al Sănătății, citat de Hotnews. Potrivit lui Victor Costache, "examenul de rezidențiat trebuie să aibă loc pe 8 decembrie".

Noul ministru a promis că unul dintre primele lucruri pe care le va face în mandatul său va fi să verifice stadiul spitalelor regionale: "Trebuie să vedem exact unde suntem în acest moment."

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Patru miliarde un spital bre,cat dobânda la imprumulul BNR,via bOC
07 Nov 09:46
Mă omorâți cu spitalele regionale,și e normal ,vă presează Banca Mondială sa le faceți cu 4 miliarde bucate,cu banii lor dati in avans si plățti de nepoții mei,cu dobânda.Pe cine credetică prostiti ?Nu e mai bine sa dotați cu tehnologie spitalele existente si sa asigurati desinfecția si curățenia?Alte investiții cu capital colonial ,mai aveți?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?