Ploaie torenţială la Focşani - maşină înghiţită de ape, într-un pasaj, şi acoperişuri distruse

31 Mai 2017

Ploaia torențială de miercuri după-amiază nu a rămas fără urmări. Un autoturism nu a mai putut trece prin Pasajul Vâlcele din Focşani, din cauza acumulării mari de apă, de peste jumătate de metru. 

Șoferul a încercat să scoată mașina din lacul format în câteva minute, însă a rămas blocat în mijlocul apei. A sunat la 112 iar un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului pentru a scoate mașina din lac, informează Vrancea 24.

Câteva zeci de minute de ploaie torențială și vânt puternic au provocat pagube destul de însemnate în Focșani. Cel mai mult au avut de suferit comercianții care își vând produsele în chioșcurile amplasate în piațeta din fața Halei Moldova. Vijelia le-a smuls acoperișurile și le-a inundat chioșcurile. Mare parte din marfă a fost afectată, unele produse chiar iremediabil. De asemenea, un cablu electric a fost rupt de vântul puternic. După ce a stat ploaia, comercianții au venit să evalueze pagubele și să vadă ce mai pot recupera din marfă. La fața locului au ajuns și angajați de la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice a Primăriei pentru a degaja zona.

În unele zone din Focșani, oamenii s-au trezit, acum, fără curent electric. Este posibil ca vântul puternic să fi produs avarii și la rețelele de energie electrică.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?