Doru Paraschiv: La alegerile din 2009, au fost supraveagheate foarte multe persoane fără mandat

2 Noiembrie 2017

Fostul colonel de contrainformații în Direcția Generală de Informații a Armatei Doru Paraschiv a susținut, joi, că au fost supravegheate "foarte multe" persoane fără mandat înaintea turului I al alegerilor prezidențiale din 2009.

"Un alt aspect ilegal și foarte grav a fost una din misiunile generalului Hăpău Marian, atunci ca șef al Direcției Contrainformații. În cadrul structurilor proprii de contrainformații aveam și acea diviziune a muncii specifică ce se ocupa cu supravegherile și o să vă spun decât despre supravegherile tehnice. Înaintea turului I, deci foarte mult s-a lucrat înaintea turului I, s-a continuat și între tururi, dar cel mai mult s-a lucrat înaintea turului I, au fost supravegheate foarte multe persoane fără mandat. Între turul I și turul II nu a mai trebuit să fie volumul de muncă atât de mare, pentru că știau despre ce e vorba acolo. Trebuie să vă închipuiți că și atunci când ai mandat, din punct de vedere tehnic, cineva efectuează acea supraveghere tehnică. Trebuie să vă imaginați că ceea ce faci cu mandat, ca și lucrător în munca asta specifică, poți să faci și fără mandat. Sunt urme. Un profesionist cu ușurință poate demonstra treaba asta. Tehnica lasă urme", a afirmat Paraschiv, la audierea în Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, potrivit Agerpres.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?