PANTOFII cu GPS, care îţi spun pe unde să mergi. Cum FUNCŢIONEAZĂ

20 Martie 2014
Pantofii cu GPS integrat îţi arată pe unde să mergi
Pantofii cu GPS integrat îţi arată pe unde să mergi

Tehnologia viitorului este disponibilă azi şi costă doar o sută de dolari. Doi tineri din India au inventat pantofii cu navigaţie prin satelit. Îi porţi şi nu o să te mai rătăceşti niciodată, promit ei.

Un dispozitiv GPS este integrat în pantofi, se conectează la telefonul mobil prin intermediul căruia utilizatorul îşi stabileşte destinaţia. Apoi poate pleca liniştit la drum. Când va trebui să facă stânga sau dreapta, pantoful din piciorul respectiv va vibra. Nimic mai simplu spun inventatorii, care au creat şi platforme separate adaptabile oricăror tipuri de încălţăminte.

Dispozitivele funcţionează pe baterii. Încărcate complet, acestea au o autonomie de până la trei zile. Aceeaşi invenţie poate fi folosită şi de cei care fac jogging pentru a măsura distanţa parcursă şi caloriile consumate, evident tot prin intermediul unui aplicaţii pentru telefon. 

Sursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?