Pacient beat agresează asistente

6 Ianuarie 2015

O intervenţie de salvare în centrul Constanţei s-a transformat într-o luptă corp la corp. Un pacient supraponderal, aflat în stare de ebrietate, a căzut dintr-un autobuz, iar asistentele venite să-l ajute au fost agresate de bărbat. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a pompierilor militari pentru a-l imobiliza pe pacientul turmentat.

Incidentul s-a petrecut la capătul unui traseu de autobuz din Constanţa. Bărbatul a refuzat să coboare din mijlocul de transport chiar dacă autobuzul era la capăt de linie. Din cauză că era băut, bărbatul care cântăreşte 200 de kilograme, a căzut pe trotuar pierzându-şi pentru scurt timp cunoştinţa. Targa din ambulanţa venită în ajutor nu îi putea suporta greutatea, aşa că a fost chemată o altă autospecială.

"Am intervenit cu ambulanţa noastră deoarece nu putea să-l pună pe targa ambulanţei de la spital. fost recalcitrant. A dat cu picioarele în domnişoara asistentă.", spune CĂTĂLIN ISAR, ISU Dobrogea.Cu greu au reuşit autorităţile să-l aducă pe bărbatul întărâtat de aburii alcoolului la spital.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?