Scandal în direct, la TV, Oreste - Nicolicea: "Hai, plimbă ursu d-acia!"

8 Iunie 2018

Motivarea deciziei CCR privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi a încins spiritele între invitații emisiunii unui post de televiziune.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a încercat joi seară să explice faptul că Iohannis trebuie chiar joi să semneze revocarea lui Kovesi. Nu de aceeași părere a fost Oreste Teodorescu, cei doi având un dialog contondent.

Întrebat dacă Iohannis ar putea să semenze revocare lui Kovesi, de exemplu, peste un an, Nicolicea a răspuns: ”spuneți ca și cum prostiile enunțate de susținători (ai lui Iohannis) ar fi adevărate. Ascultați-mă, nu avem nevoie de prea multă știință juridică pentru a ne da seama că dacă spune ”la data publicării” e obligatorie, deci de azi, atunci de azi e obligatorie!”.

Oreste: Deci dumneavoastră spuneți că susținătorii lui Iohannis sunt proști, dumneavoastră care sunteți foarte inteligent. Dumneavoastră aveți proprietatea termenilor? Știm că sunteți cu gura mare, lăsați-mă să spun ceva!

Nicolicea: Tonul dumenavoastră arată că vă dați deștept!

.............................................................

Oreste: ”Domnului Oreste”! Vorbiți gramatical corect, nu fiți analfabet. Dacă mă înjurați, înjurați-mă corect! Sau la facultatea aia la seral pe care ați făcut-o nu ați învățat limba română?

Nicolicea: Hai, plimbă ursu d-acia!

Oreste: D-acia? Alo, țăranu! Nu ”d-acia”, nu vorbești așa cu mine, că ne despart vreo patru biblioteci, țărane! Eu ți-am vorbit frumos și dumneata vorbești ca un birjar!

Nicolicea: Hai lasă prostiile!"


Dialogul integral este pe cotidianul.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?