OPINII / Basescu vs. cei 255 – puţină teorie

21 Octombrie 2009
Foto: Alin Fumurescu / Voxpublica
Foto: Alin Fumurescu / Voxpublica
Alin Fumurescu comentează pe Voxpublica: "uite provocarea: lăsaţi pentru moment la o parte toate umorile pro- sau anti- Băsescu, pro- sau anti- cei 255! Uitaţi, măcar pentru câteva minute, de toate porcăriile făcute de unii sau de alţii, puneţi-i între paranteze pe Elena Udrea, Adrian Nastase, Marean Vanghelie, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu şi oricine altcineva care vă creşte tensiunea. Beţi un ceai de muşeţel. Calmaţi-vă".
Privită la rece, sub toată această batalie în care nu se iau prizonieri, dincolo de toate ţipetele şi toate desfăşurările de forţe, se confruntă două viziuni asupra statului, ambele perfect întemeiate. Staţi! Nu săriţi de pe scaun de indignare. Staţi puţin şi nu mânaţi şi cuvântu-mi ascultaţi. Istoria se repetă. La o scara mai modesta, mai mioritica, dar se repeta.

Citeşte mai mult pe Voxpublica


Subiecte pe aceeași temăSursă: Voxpublica

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?